Hvordan å ikke angre hva du Declutter

June 20

Hvordan å ikke angre hva du Declutter

De fleste mennesker drømmer om en organisert, ryddig hjem, men det er vanligvis hindringer for clearing ut ditt space. Ofte bekymret folk for at de vil angre får befri for noe. De kanskje savne sentimental keepsakes eller innser at de trenger noe som de kastet ut. Vil virkelig declutter hjemme, må du finne måter å unngå at anger.

Instruksjoner

•Envision din ideelle plass. Bla gjennom bilder av profesjonelt dekorert hjem i magasiner eller online. Merk at de alle har en ting felles: vidder. Kutte rot kan være skremmende, men fordelene er verdt det. Ikke bare vil du føle deg mer stolt av spacet, men du vil også føle deg mer avslappet hjemme. Hold din ideelle i tankene å motivere deg som du sortere dine eiendeler.

•Arbeid på en liten plass samtidig. Tømme rot kan være overveldende, og du kan være fristet til å bare holde alt Hvis du føler deg trett. Valgte plass så liten som en skuff og sile gjennom innholdet. Alt i det bør vurderes og satt til side eller satt tilbake på en organisert måte.

•Spør selv spørsmål om hver vare. Ved første øyekast, kan alt virke verdifulle. Analysere hva du eier, spør deg selv hvis du elsker det og har bruk for den. Alt inne din hjem skal passe inn i en av disse to kategoriene. Klær som passer du et tiår siden er ikke lenger nyttig, og noen suvenirer kan være mindre viktig enn du husket. Ødelagte ting er ikke nyttig, så avgjøre hvis de kan løses. Hvis de kan, sende dem ut til folk som kan gjøre det. Hvis ikke, de bør kastet eller resirkulert. Mange elektroniske enheter kan gjenvinnes eller renovert.

•Hold en "utbrudd". Du kan på gjerdet om noen ting. I så fall, Hold en boks eller plass i en skjult del av huset hvor mulig castoffs kan leve midlertidig. Prøve å sette ting i denne utboksen for en måned og se hvis du savner dem. Hvis du gjør, eller hvis du finner det du gjøre virkelig har bruk for noe, holde det. Hvis du ikke vil det være lettere å la det gå. Du vil sannsynligvis finne at du savner mindre enn forventet.

•Donate uønsket ting til folk som trenger dem.. Det er ingen bedre måte å føle godt om å gi slipp på ting. En venn ville verdsette klær som ikke passer. Yngre slektninger møblering deres første leiligheter gjerne arve husholdningsartikler. Utallige veldedighetsorganisasjoner vil gjerne imot donasjoner av ren, forsiktig brukte elementer. Nasjonale organisasjoner som Goodwill og Frelsesarmeen har butikker over hele landet, og du kanskje vet om lokale veldedige organisasjoner som krisesentre som har ønsker lister. Hvis du angrer det du slapp, tenk på de som trengte det mer enn du gjorde. Du vil finne at det var verdt det.

Tips og advarsler

  • Mange organisasjoner vil plukke opp donert varer fra hjemmet ditt, sparer deg en tur. Det kan hende at noen veldedighetsorganisasjoner å utstede en kvittering som du kan bruke fradrag i skatt tid.
  • Motstå kjøpe organisatoriske leverer til du er ferdig decluttering. Vil du vite hvor mange kasser og hyller du trenger for gjenværende eiendeler.
  • Folk kan ha svært reelle problemer med hamstring. Hvis du finner at rot er betydelig skade livet og føler maktesløs å kvitte seg med noe, kan fagpersoner som spesialiserer seg i hamstring tilfeller hjelpe mye.