Hvordan å identifisere vill hagtorn

October 8

Hawthorns (Crataegus) er en stor gruppe av trær fra Rosefamilien som vokser innfødt til mange deler av Nord-Amerika i naturen. Gjenkjenne et tre som en hagtorn begynner med å vite størrelse, funksjoner og trekk av disse potensielle ornamentals. Hawthorns bære frukt, som er spiselig i noen tilfeller og vil tiltrekke dyr å din eiendom. Ifølge National Audubon Society feltet Guide til trær: øst Region,"er noen 30 arter av ville hagtorn trær innfødt til det østlige USA alene.

Instruksjoner

•Look for et lite tre som i mange tilfeller ikke er større enn en høy busk. Hawthorns vanligvis vokser mellom 20 og 40 fot, med det meste på den lille enden av skalaen. For eksempel vokse pære, scarlet og Kansas hawthorns bare til 20 fot, mens den dunete hagtorn utvikler til 40 fot. Størrelsen gjør hagtorn trærne arbeidsføre som hekker, prøven planter og skjermer.

•Observe stammen av en hagtorn treet, leter gråaktig til brun farget bark som vanligvis har en skjellete tekstur. Hagtorn trær har veldig hardt og tett tre, med stammene i de eldre hawthorns vises å ha "muskler." Disse ridges, sammen med treets riflet fasade, legge til hagtorn treets dekorativ verdi.

•Examine bladverket på et hagtorn tre, leter blader som er normalt bare 2 til 3 inches i lengde. Bladene av hagtorn arten kommer i varierte former. Noen er runde, andre elliptisk, mens andre kan fortsatt være oval. Kantene av bladene har ofte dype fordypningene som vil minne deg på tennene på en SAG. Grønne hagtorn bladene endrer farge i høst. Noen arter, inkludert cockspur hagtorn, har utmerket fall farge, snu nyanser av oransje og purpur høsten.

•Study kvister av hagtorn trær, leter torner. Skarpe, slanke torner er en funksjon av nesten alle hagtorn trær, noe som gjør det nødvendig å være oppmerksom når du håndterer en prøve eller klippe rundt en. Et fint pulver av små hår er ofte en funksjon av den umodne hagtorn kvister, som finnes på det gule hagtorn treet.

•Kontroller blomster utvikler i klynger oppfordret omfatter hagtorn trærne i midten av våren. Blomstene har fem petals, er vanligvis hvit og noen avgir en litt bitter aroma. Blomstene blomstrer i flat-topped grupperinger når bladene er på kvistene. Blomstene gir en frukt som ligner en krympet ned eple. Frukten er ofte melete, rødbrun og har en diameter opp til 1 tomme.