Hvordan å identifisere ulike typer blader

March 5

Hvordan å identifisere ulike typer blader

Bladene kan gi verdifull informasjon om arter av trær. Ved å undersøke form, farge, størrelse, arrangement og tekstur av et blad utvalg, kan du nøyaktig bestemme ulike typer trær rundt deg. Bruker grunnleggende observasjon ferdigheter kombinert med et blad identifisere nettsted, bør du kunne forbedre dine ferdigheter og identifisere stedegne trær i ditt område.

Instruksjoner

•Samler opp et blad utvalg fra treet du vil identifisere. Bruk et blad kutting som inkluderer en kort del på grenen som skal gi deg mer innsikt i treet.

•Determine om bladet kom fra et løvfellende eller barskog tre. Bartrær har pinner som kan være lang og skarpe eller flat og skjellete. Løvtrær har flat, brede blader. Dette trinnet er viktig før du kan gå videre i blad identifikasjon.

•Inn informasjon gleaned fra trinn 2 i en blad nøkkel som online identifikatoren tilbys av Virginia Tech eller University of Wisconsin.

•Examine ordningen av bladene. Hvis de nåler, bestemmer om de er i bunter eller enkelt. Hvis de er blader, bestemme om de er på greinene som vokser rett overfor hverandre eller vokse i en forskjøvet, alternerende mønster. Skrive denne informasjonen inn nøkkelen blad.

•Legg ytterligere informasjon om blad farge, form og stil inn nøkkelen blad som anvist. Som du begrense i på din blad arter, vil alternativene blir mer spesifikke for din prøve. Ta deg tid til å undersøke din prøve og tilgjengelige valg og velger nøye i nøkkelen blad. Hvis du gjør en feil, klikker du på "tilbake"-knappen på nettleseren for å gjøre en alternativ valg.

•Determine treslag din blad prøve tilhører basert på nøkkelen blad beregninger.