Hvordan å identifisere ulike Blueberry Bush av bladene

August 29

Mens camping, ridning eller turstier eller bare utforske bakgården, plante kan identifikasjon være svært nyttig. Spesielt når planten vokser spiselig mat. Fleste har sett blåbær pakket på matbutikken, men ville blåbær alltid ser ikke det samme. Vet trygt av anlegget før inntak det. Spise giftige planter kan føre til hjerneskade, lammelser eller død. Det er fire vanlige familier av blåbær, og bladene er nøkkelen i riktig identifikasjon.

Instruksjoner

•Look for blader som er elliptically formet, mørk grønn, glatt med ingen pels og voksaktig. Disse tilhører Nord highbush blåbær bush og er den vanligste blåbær bushen i hager. Det finnes over 100 varianter. Highbush varianter har oppreist grener og kan vokse fra 3 til 8 føtter.

•Finn blader med lys grønn farge, glatt med ingen pels, og er voksaktig å ta. Dette er Sør highbush og mindre motstandsdyktig mot kulde enn nord highbush. De er mer vanlig i varm stater. Sørlige varianter også ha stående blader og kan vokse fra 5 til 15 fot.

•Finn blader med mørk grå-grønn farge som har taggete kanter øverst. Også se etter flerfargede stammer høsten som spenner fra beige til røde. Halv-høy blåbær er en krysset rase mellom nordlige og sørlige highbush arter. Halv-høy busker blir lav til bakken og kompakt, bare nå 3 fot.

•Look for blader med en tett dyp grønn farge og en skinnende glans med ingen separasjon. Blader og stengler forblir grønne hele året. Huckleberry busker er en type blåbær buskene funnet i naturen. De vokser hovedsakelig i Pacific Northwest.

Tips og advarsler

  • Identifiserbar spiselig plante bøker er nyttige for camping turer eller en utendørs entusiast og hjelpe med blåbær identifikasjon samt andre planter.
  • Aldri spise ukjent bær.