Hvordan å identifisere typer av

August 26

Hvordan å identifisere typer av

Når du er på din neste tur eller camping eventyr, kan du vurdere å identifisere planter og planter rundt deg. Forstå forskjellene mellom tre typer kan hjelpe deg å vokse nærmere naturen. Gran trær er en vanlig eviggrønt tre som finnes i alle deler av verden. De er en god treet til å begynne med når lære å skille planter. Du trenger bare å se på noen deler før du mestrer din naturlige omgivelser.

Instruksjoner

•Eliminate mulig Gran trearter av plasseringen. Ikke alle Gran trær vokser i hver region. For eksempel er i det østlige USA, det bare tre Gran typer, inkludert hvit, rød og svart grantrærne. Men hvis du er i området Rocky Mountain eller lenger vest, er det det Colorado Gran, Colorado Blue Spruce, Sitka Spruce og Englemann Gran. Det er andre grantrærne innfødt til mange land, inkludert Kina, Japan, Taiwan og Mexico.

•Analyze form av treet. Du kan identifisere om det er en Gran av formen. En Gran blir trekantede som en furu, men vil være mye høyere i størrelse og dens grener vil fortsette til bunnen av stammen. Videre er ser på hvor høye treet å differensiere typer grantrærne. Gjør dette ved å få en idé om hvor høyt det er grovt. Den høyeste Gran, Sitka, er over 200 fot høy, mens mellomstore grantrærne er nærmere 60 til 70 fot høy.

•Examine bark for farge og tekstur. En hvit Gran vil inneholde bark som gir den sitt navn; barken er ikke ren hvit, men varierer fra en grå farge til en lys brun. Giveaway av en hvit Gran er når du drar bort på bark å avsløre en indre-bark. Norge Gran er en fet rød farge og har en tykk konsistens.

•Look på den nålene. Hver Gran tre har forskjellige egenskaper i farge, tykkelse, skarphet og lengde. Hvit Gran trær har gulaktig grønne nåler, som har en sterk lukt når du klemmer mellom fingrene. Norge Gran nålene er også grønn, men er mer lys og mindre dempet.

•Analyze trærne kjegler. Mye som nåler er en kjegler vanligvis unik for arten. For eksempel vil en svart Gran ha en sprø kjegle omtrent en tomme, mens en Colorado blue spruce vil inneholde kjegler ca 3,5 inches lang. En brygger Gran har 5-tommers kjegler som både grønn og lilla i fargen.