Hvordan å identifisere tropiske planter blader

September 29

Hvordan å identifisere tropiske planter blader

Voksende tropiske planter utendørs er vanligvis begrenset til varmere klima. I kjøligere klima, noen dyrkes utendørs som ettårige eller de gravd opp og bringes innendørs for vinteren. Ofte skjønt, tropiske planter dyrkes som houseplants siden deres naturlige forhold bidrar til innendørs voksende. Hvis du har en plante, og du er ikke sikker på hva det er, undersøke løvverk og resten av anlegget hvis mulig – og sammenligne dine observasjoner til en hage bok eller nettsted med bilder og beskrivelser av tropiske planter. Med forsiktig eksamen, bør du være i stand til å identifisere den.

Instruksjoner

•Examine av anlegget for en rask vurdering av hva slags tropisk plante den kan være. For eksempel, er noen tropisk løvverk planter som ikke blomstre og dyrkes for deres interessant løvverk. På den annen side, er noen bregner eller håndflatene med tynne, smale blader. Andre dyrkes for sine blomster og kalles tropiske planter.

• Merk form av tropiske blader. Er de brede og bredt eller tynn og smale? Mange tropiske plantene har bladene formet likt banan-blader eller store hjerter.

•Examine blad for farger. Mange tropiske planter vokse fargerike blader med rosa og gult, og mange har spraglete blader med ulike nyanser av grønt eller andre farger.

•Feel beste bladene beskriver teksturene. De kan være glatt eller grov, tykke eller tynne. Tropiske planter kan være uklart eller hårete, eller kan ha tenner kanter.

• Merk om Anlegget thrives i solen, delvis sol eller skygge. Også merke til hva slags grunnforhold må trives, for eksempel fuktig eller litt tørr.

•Observe anlegget, hvis mulig, for andre egenskaper, slik som formen og fargen på blomstene og hvor mange kronblad har. Hva er høyden og bredden av anlegget som helhet? Det vokser som et tre, busk eller plante? Også merke til roten systemer. For eksempel det vokser fra rotstokker eller har den kjøttfulle røtter?