Hvordan å identifisere Texas busker

October 14

Hvordan å identifisere Texas busker

Du har potensial til å møte mange forskjellige typer busker i staten Texas. Varianter som chapotillo og Texas mandel i denne tilstanden og en del av gruppen anlegg som har muligheten til å bo i Texas hardførhet soner av 4 å 9. Når du planlegger din egen hagelandskap, vet hvordan å identifisere de busker som du finner slik at du forstår hvilke er sannsynligvis trives du bestemt Texas sted.

Instruksjoner

•Skriv ned delen av Texas hvor du se busk voksende. Busker som den hvite lilla og Washington hagtorn finnes bare i panhandle, som inneholder de nordligste fylkene. Planter som den røde yucca og Bryllupsutstyr krans spirea er egnet til de fleste områdene i denne tilstanden.

•Measure høyden på bush. Texas busker spenner fra dverg burford holly og nandina, som vokser bare 3 fot høy, Texas persimmon og vitex som dekker opptil 25 fot i høyden.

•Kontroller av busk å merke farge og form av bladene. Agarita, har som et eksempel, grayish grønne blader som består av tre brosjyrer i sentrum og har spisse tips på slutten.

• Merk Hvis bush vokse blomster eller frukt og skrive ned hva som kjennetegner disse plantedeler. For eksempel produserer cholla varme rosa blomster med lyse gule sentre i løpet av våren, mens possum drue vokser grapelike, blålig turkis bær i sommer.

•Gi Aggie hagebruk Texas innfødte databasen siden i webleseren til å angi din shrub informasjon (se ressurser). Bruk menyene som vises på siden tilsvarer dataene, og klikk på "Start søk"-knappen for å få resultatene. Klikk koblingene til du finner din busk.