Hvordan å identifisere tak skade

May 7

Hvordan å identifisere tak skade

Identifisere tak skade er en viktig del av å eie et hjem. Tak skade er forårsaket av en rekke ulike faktorer inkludert hagl, vind, ekstreme temperaturer, is, samt fallende gjenstander som tre lemmer. Skade på taket av et hjem eller bygning skal repareres umiddelbart for å unngå ytterligere skade. Selv om taket skade kan være forårsaket av en rekke hendelser, er identifisere skaden ikke vanligvis vanskelig.

Instruksjoner

•Look for åpenbare tre lemmer eller andre elementer som har falt på taket eller som legger svært nær hjemmet. Kontrollere taket området nær der Lem er legging og se etter alle typer huljern eller skrape på overflaten av at helvetesild. Disse huljern, selv små, indikerer at lem kan ha sprakk de viktigste taket og bør undersøkes av en profesjonell umiddelbart.

•Look på overflaten av Helvetesild å se om noen av dem mangler det øverste laget av underlaget, eller grus. Den skadede Helvetesild vises mørkere enn de andre Helvetesild fordi de ikke har vært bleket av solen. Manglende substrat skyldes hovedsakelig til hagl skade, men også oppstår på svært gamle tak. Mangler underlaget kan også bli identifisert av utseendet på hvit grus partikler på bakken rundt hjemmet eller inne rennesteinen.

•Kontroller overflaten av takstein og se etter en sprukket eller ødelagt fliser. Restene av flisene vises også langs bakken. Takstein bryte lett når elementer som lemmer faller på dem. Noen ganger vil leire fliser løsne og skyv ned over andre brikker, som er tydelig nakne flekker på taket.

•Look for områder som mangler shingles eller fliser, som er et tegn på vinden skade. Helvetesild kan komme ut i deler, eller løsne tilfeldig fra ulike deler av taket. Den manglende Helvetesild eller fliser vil ofte bli funnet på bakken rundt hjemmet eller bygge.

•Skriv loftet og undersøke undersiden av taket for vannlekkasje. Disse lekkasjene fremgå av en vann flekk på kryssfiner. Lekkasjer ofte oppstår rundt tildekke ventilasjonsåpningene, men kan forekomme i noen del av taket. En lommelykt kan bidra til å oppdage disse lekkasjer lett.

Tips og advarsler

  • En visuell inspeksjon fra bakken kan identifisere mest tak skade, men en stige kan være nødvendig å få tilgang til taket for en mer grundig inspeksjon.
  • Har alle taket skader undersøkt og reparert av en profesjonell roofer så snart som mulig. Forsinke reparasjon kan føre til dyrere tak skade senere.