Hvordan å identifisere sukker lønn trær

April 16

Hvordan å identifisere sukker lønn trær

Best kjent for sin søte sukkerholdig saft, sukker maple er en vanlig tre i New England, USA i Great Lakes, midtatlantiske statene og Canada, hvor dets blad vises på den nasjonale flagget. Sap er ofte høstet for produksjon av lønnesirup. Ikke bare er sukker maple nyttig men tiltalende estetisk. som bladene av andre løvtrær endrer bladene av sukker maple farge i høst. Ingen spesielt utstyr er nødvendig for å identifisere dette treet. et utvalg av bladene vil gjøre.

Instruksjoner

•Estimate treets høyde. Sukker maples vokse 70 til 90 fot høy, selv om noen nå høyder på 100 fot eller mer.

•Examine barken. Barken av sukker maple er grå-brun. Sukker maples har glatt bark når unge, men utvikle grov vertikale riller og lange smale plater som skrelle langs siden som de blir eldre.

•Examine bladene. Sukker Lønneblader har 3 til 5 inches lang og fem fliker, hvorav den største har bare noen tenner. Forbindelsene mellom lobes er U-formet, grunne og glatt, i motsetning til forbindelsene mellom lobes av rød maple leaf, som V-formet og taggete. Bladene er mørk grønn men undersiden er lysere enn oversiden; venene på undersiden kan være litt hårete, mens resten av bladet blir glatt. Bladene gule til oransje eller rød høsten.

•Examine sine blomster (hvis det er vår). Blomster av sukker maple er små og gul-grønne og mangler kronblad; de henge ned fra slutten av slanke stengler i klynger våren.

Tips og advarsler

  • Den enkleste måten å skille sukker maple fra den røde lønn er bladene.