Hvordan å identifisere små Bugs i et hus

May 28

Mange mennesker blir veldig bekymret når de oppdager en ny type av insekter eller feil i deres hjem. Noen arter, som hjort flått, kan helsefare, og andre, for eksempel bed bugs, blir kostbare nuisances. Riktig identifisering insekt besøkende i ditt hjem er viktig, som mange bugs er ufarlig og det er ingen grunn til bekymring. Hvis insektene du finner er faktisk skadelig, vil deretter riktig identifikasjon sikre at feil håndteres på riktig måte.

Instruksjoner

•Catch feilen med hvitt papir serviett eller vev. Prøv ikke å squish den for mye slik at du kan undersøke det riktig. En annen metode er å fange insekt med et stykke maskeringstape (klebrig siden vendt feilen). Plass tape på feilen eller i nærheten slik det går på båndet. Hvis du frykter fanget insekt, prøve å plassere et klart glass over feilen, eller snapper en foto med et digitalt kamera.

•Kontroller online (se ressursene nedenfor) for et insekt identifisering guide. Online guider spør de generelle spørsmål som antall feil Ben, farge og hvilken region i landet du bor i. Sammenlign din insekt med bilder for å få en generell ide om hva slags feil du kan ha i hjemmet. Bruk et forstørrelsesglass hvis insektet er svært liten.

•Locate en nærliggende universitetet entomologi avdeling eller extension service ved å søke på nettet eller se i telefonkatalogen. Kontakte kontorene og spør om de er villige til å undersøke bug. Disse profesjonelle vanligvis kommer ikke hjem, men gjerne undersøke insekter hvis du tar dem. En ekspert inspisere bug gir mer konkluderende resultater.

•Plasser insekt i en ren krukke med lokk. Det bør ingen rolle om insekt er død eller levende, så lenge det ikke mangled og kan identifiseres. Bruke pinsett Hvis feilen er død, eller fange feilen med en krukke om Live. Skyv fast papir over lokket på glasset for å sikre at det ikke kan unnslippe. Fjern papiret raskt og pop lokket på når insektet er på bunnen av glasset.

•Spør fagfolk du bringe feilen til hvis de ønsker det lagret i en bestemt måte. For eksempel kan de foreslå helle rensevæske over insekt å bevare det.

Tips og advarsler

  • Profesjonell exterminators kan identifisere nesten alle insekter i ditt område, men dette kan være en unødvendig utgift hvis infestation er harmløse eller mindre.