Hvordan å identifisere Salix blader

December 2

Begrepet salix forlater refererer til den grønne bladverket av noen 350 arter av trær og busker i Salix slekten. Den mest kjente salix kalles også piletrær. Mens mange salix bladene har lignende egenskaper, varierer de av arter.

Instruksjoner

•Observe blad. Visuell dokumentasjon er kritisk bestemme hvorvidt en bestemt permisjon er et salix blad. Alle salix bladene er grønne, med unntak av salix trær og busker som vokser catkins (også kjent som uansett hva...). Den mest kjente salix er bladene piletrær. De er lang, tynn (ca en kvart tommen bred) og grønn. Willow tree bladene kan være to til tre og en halv inches i lengde. Catkins er ikke blader og blomster. De kan være gul, hvit eller grønn. En av de mest kjente catkins er fitte willow, som er små og grå eller hvit før blomstring.

•Research et felt guide, plante referanse eller online treet guide. Søke etter blader i tilgjengelige referanser kan og deretter sammenligne dem med blader av planten aktuelle for å avgjøre om de er av salix slekten. Dette er spesielt nyttige i å identifisere en bestemt Pors. For eksempel har Gråselje eller grå willow busk, blader som er bredere enn de på piletrær (omtrent en tomme) og noen ganger mørk grønn i fargen.

•Contact en lokal arborist eller filtypen landbruket service i ditt område. Hvis du ikke klarer å identifisere hvorvidt en bestemt blad er et salix blad, oppsøke profesjonell hjelp. Enkeltpersoner kunnskapsrike innen skog forskning eller biologi kan hjelpe forskning og identifikasjon. Det er også mulig at en lokal park ranger eller guide kan være utdannet i innfødte arter i en gitt region. Personalet på barnehager er også ofte identifisere anlegget blader.

Tips og advarsler

  • Begrepet "salix" refererer til det latinske ordet for vannlinjen, som er en hvor piletrær ofte vokse. Salix bladene inneholder salicin, som aspirin er en modifisert form.
  • Det anbefales aldri å bruke eller tillate din pet å konsumere blader av noe slag med mindre det er utpekt OK gjøres av en profesjonell naturalist eller arborist. Inntak av dem kan forårsake alvorlig sykdom eller død av mange planter og trær kan være giftige for dyr, mennesker eller begge deler.