Hvordan å identifisere rosa blomstrende treet blomstrer

September 17

Hvordan å identifisere rosa blomstrende treet blomstrer

Rosa blomstrende treet blomstrer dekker et bredt spekter av planter, helt fra kirsebær og tulip trær dogwood og poinciana. Med slik en rekke trær som produserer rosa blomster, er identifisere et tre med blomstring rosa blomster litt mer involvert enn utfører et søk. Heldigvis, det er faktisk veldig enkelt å identifisere et tre av sine blomster.

Instruksjoner

•Examine blomst på treet. Ta spesielt merke til dens egenskaper, inkludert den formen og størrelsen på knoppene og tekstur av kronbladene og noen parfyme som kan produsere treets knopper.

•Ta close-up bilder av treet blomstrer med et kamera med makroinnstillingen. Disse bildene vil være nyttig for sammenligning, og hvis du trenger å konsultere andre for identifikasjon.

•Consult en tre guidebok for eksempler på trær som er innfødt til ditt område. Nasjonale Arbor Day grunnlaget produserer flere guidebøker med bilder av løvverk og blomster som vil hjelpe deg å identifisere bestemte trær.

•Contact din lokale planteskole for å identifisere dekorativ trær som ikke kanskje er innfødt til området, som en Cornus eller japansk kirsebærtre.

•Post bildene til et tre identifikasjon forum.