Hvordan å identifisere porselen Berry Vine

September 10

Det handler om bær med porselen berry vintreet. Men denne klatring skog lurer på kan invasiv og mange stater har å jobbe hardt for å holde den under kontroll i deres skogsområder. Men, vil du vite det hvis du så det? Her er noen tips om hvordan du identifiserer denne drue som tre-fanget.

Instruksjoner

•Analyze av anlegget du identifiserer. Hvis anlegget krever støtte og har tentakler bidrar den til å klatre på et tre- eller vegg eller krype på bakken er det en vinranke. Porselen berry er en deciduous vinranke i drue familien.

•Kontroller området hvor planten vokser. Porselen bær vokser i full sol til delvis skygge i skog, elvebredden og kratt. Det kan være en svært invasiv vintreet, voksende tykk matter av vintreet at skyggen små trær og busker og vanligvis brukes ikke som et landskap anlegg

•Determine hvordan vintreet er festet til treet eller struktur. Porselen berry vintreet klatrer 20 fot eller mer nonadhesive tentakler som hyssing rundt objektet støtte.

•Examine bladene. Porselen berry har 5 tommer mørk grønn tannete 3 eller 5 lobed forlater.

•Consider tiden på året du ser anlegget. Fra juni til August vises små greenish hvite blomster på porselen bær. Bær komme sommeren startet en krem, gul eller selv blek lavendel farge. Fargerike frukt blir Green lys blå eller svart på sensommeren. Porselen berry bladene har ingen fall fargeendring.