Hvordan å identifisere palmer

March 28

Hvordan å identifisere palmer

Palmen kalles "Prins av trær" for sin høye høyde. Hvis du er nær nok til å undersøke dem er du heldig. Disse trærne finnes vanligvis i tropiske strøk med et hav i nærheten.

Instruksjoner

•BEGIN på stammen av palmetre. Det finnes to typer badebukser felles for palmetre, subterranean og gruppe; verken har grener. Underjordiske stammene er under bakken, noe som gjør det se ut som om treet har ingen bagasjerommet, gruppe bagasjerommet har flere kofferter over bakken som en rekke palmer vokser. Røttene spres gjennom sand og tunnel inn fjellet støtte treet.

• Merk at det er tre typer bagasjerommet overflater. Først er glatt, vanligste er bagasjerommet dekket med gamle blad baser, (gjør det ser grov og trevlet) og til slutt, det er spiny stammene som hjelpemiddel i støtte ny vekst. De fleste stammene er rett, selv om noen er konisk. Det er visse stammene som utvide i midten gir det en flaske-form som antyder sesonger av tørke kontrasterende våte sesonger.

•Look på kjent kjennetegner håndflaten bladet. Det finnes to typer av palmeblader: fan-like og fjærlett. Fan-lignende bladene utstråle fra et vanlig pek og vokse i store intervaller langs stilken. Fjærlett bladene er dusk-lignende, vokser i tynne segmenter i rette vinkler fra sentrale stilken. Bladene er fast og har ofte sølv eller hvit undersides.

•Notice blomster av håndflaten. De er små, unremarkable og vanligvis grønnlig farge. De vokser forgrening toppene på toppen av treet med pollen overført av vind eller fugler.

•Sample frukt trær. Dette tar enten form av bær (datoer) eller nøtter (kokosnøtter). Den generelle strukturen av frukten begynner med frø, omgitt av en ytre skallet, som er ofte dekket av en hårete hud. Utenfor dette er kjøttfulle, spiselige del av frukten dekket av frukt huden. Frukt vokser i nesten hver farge.