Hvordan å identifisere Mold & mugg i et hus

September 9

Mold og mugg er sopp som vokser i fuktige miljøer. Mold og mugg vokse organisk materiale, dusj, vegger, stoffer og andre overflater. Mold og mugg finnes i hjemmene, og identifisere deres tilstedeværelse er første skritt i adressering situasjonen og fjerne dem. Visse forhold som et fuktig miljø med litt frisk luft eller sirkulasjon øke sannsynligheten for å ha mugg i hjemmet.

Instruksjoner

•Look for åpenbare mold eller mugg som er lett synlig. Mold eller mugg kan være en rekke farger (hvit, oransje, svart, etc.). Uansett hvilken farge, skal du kunne se forskjell på teksturen på overflaten som er forurenset. Se etter en variasjon i stoff eller farge på overflaten du undersøker.

•Kontroller vekstområder mistenkt mold og mugg. Spesielt oppmerksom på områder som har liten ventilasjon, er generelt fuktig og er nær vannkilder. Se nøye for misfarging eller tekstur endringer.

•Look på alle overflater på hvert rom. Mold eller mugg kan vokse i taket, gulv, vegg, teppe, klær, apparater og mer.

•Gå møbler fra veggen og teppe å se hvis mold har utviklet der du ikke kan se det normalt. For eksempel hvis sengen flush mot en vegg, bør du trekke sengen ut litt å se veggen bak eller ved siden av.

•Bruk en lommelykt hjelp belyse områder som den normale lyskilder ikke skinne på. Det er viktig å se i mørke områder fordi du kanskje ikke klar over mold eller mugg vokse der, og disse områdene gir ideelle vekstforhold for mold eller mugg.

•Test rene områder av mistenkte mold eller mugg, bruker en svamp for å tørke området. Mold eller mugg infiserte områder vil skitne svamp, og du skal kunne se det infiserte området uten mold og mugg der du har tørkes med svamp.

•Smell områder som du tror kan ha mold eller mugg. Mold og mugg er vanligvis illeluktende, og du kan lukte dem før du ser dem..

•Kontroller apparater som luftfukter og klimaanlegg for mold eller mugg. Disse enhetene bruker vannet, og tilstedeværelsen av fuktighet øker sannsynligheten for mugg.