Hvordan å identifisere min Bromeliad

February 8

Hvordan å identifisere min Bromeliad

Bromedliads er en familie av planter som heter bromeliadeae. Den mest kjente av bromediads er ananas. Bromeliads er innfødt til de nye verden tropiske og subtropiske områdene. Mange varianter av bromeliads tilpasset ulike miljøer. De tar sine næring og fuktighet fra atmosfæren rundt dem. Bromeliads kommer i mange former, fra needlelike til bred og flat, og mange teksturer. For å identifisere bromeliads, vurdere deres plassering og grunnleggende struktur.

Instruksjoner

•Look på hvor bromeliad vokser. Dette kan hjelpe deg begrense feltet om typen. Noen bromeliads, kalt terrestriske bromeliads, vokser rett i bakken. Andre typer, kalt epifyttiske bromeliads, vokse på andre planter og Barken av trærne.

•Notice hvordan bladene vokser på anlegget. Bromeliads kan ha mange typer anlegg strukturer, men de har generelt en blomst stilk fra midten av blomsten blad. Neoregelia bærer en blomst lav i midten av anlegget, og blomsten kan være en av en rekke lyse farger.

•Examine i bladet form og tekstur. Cryhptanthus har skje-formet eller lanse-formede blader med tydelig striper eller en kald titt. Tillandsia har tynne, grønn-grå blader ellertynne blader med en urnlike base.

•Determine blomst form og farge. Tillandsia, som inkluderer flere typer, har tynne, lyse røde blomster stengler eller klynger av små og lite iøynefallende blomster. Aechmeas blomst stilken vokser ut av rosett av bred, læraktig blader som har pigger, og blomster kan være rød og blå, rosa og blått eller rødt, gult eller svart.

•Observe vekst vaner. Bromeliad Guzmania har lange, skinnende blader med en blomst som blomstrer på en stilk fra en sentral cup. Etter fargerike blomsten blomstrer, anlegget begynner å dø, men produserer avlegger knopper som kan brukes til å overføre mer planter.