Hvordan å identifisere mannlige Persimmon trær

December 5

Persimmon treet er en langsom voksende løvtre bærer en appelsin-farget frukt som er søt når moden. Som mange andre typer løvtre trær, persimmon er et botanisk begrep som betyr det separat mannlige og kvinnelige trær. Mannlige trærne opprette blomster med pollen som fertilizes blomster på kvinnelige trær og produserer persimmon frukt. Mannlige blomstene er nøkkelen til å fortelle forskjellen mellom persimmon kjønnene.

Instruksjoner

•Finn en persimmon treet. Den opprinnelige persimmon vokser vilt i den østlige delen av USA. Det vil vokse i de fleste typer jord, men foretrekker områder som er noe fuktig og myrlendt.

•Locate små blomster på en persimmon treet. Trærne blomstrer i slutten av våren. Blomstene har fire gule kronblad festet til en grønn base kalles en calyx. På kvinnelige persimmon treet, vil calyx bo på slutten av persimmon frukt.

•IDENTIFY mannlige persimmon treet ved å se om den har klynger av gule blomster. Kvinnelige trærne har bare en blomst på slutten av kort stammer, kalt en pistillate blomst. Den mannlige blomster, kalt staminate blomster, vokse i klynger av så mange som fire eller fem.

Tips og advarsler

  • Bare kvinnelige persimmon treet vil bære frukt, som ofte kalles possum eple.