Hvordan å identifisere liten liten hvit flygende insekter

April 23

Hvis du har lagt merke til små hvite flyr feil i hjemmet, er sjansene dette er whiteflies. Det er andre små hvite insekter som bladlus, men de mangler vinger. Whiteflies sett oftest utendørs, i hager, frukt trær og andre typer planter og bringes innenfor eller kjæledyr. Du kan bruke et insektmiddel å bli kvitt disse skadedyr.

Instruksjoner

•Analyze kroppen av den lille hvit flygende insekter. Det er fire vinger på en whitefly og kroppen er ikke mer enn 2 inches lang. De synes å være liten møll eller flak med voksaktig belegg.

•Ta varsel hvor små hvite flygende insekter lever. Whiteflies finnes på planter, på undersiden av øvre nivå bladene. De lever av sevje av planter, etterlot et klebrig svart stoff. Hvis du riste anlegget, vil whiteflies fly bort, tilbake til anlegget igjen når det er fortsatt.

•Examine anlegget går for umodne whiteflies. Den lille hvit flygende insekter legger egg på undersiden av bladene i et sirkulært mønster.

•Spray planter med insektmiddel å kvitte seg med whiteflies. Et insekt-drap soap er (se ressurser) trygt å spray rundt barn og kjæledyr. Gjenta som anbefalt spray planter i og utenfor hjemmet.