Hvordan å identifisere Lilly planter

July 16

Tiger liljer, calla liljer, blå perle liljer---det er hundrevis av varianter av anlegget familien kalles liliaceae. Det er fire hovedkategorier for lily planter, og hver har kjennetegn. Du finner longiflorum variasjonen i de nordlige områdene av USA. Orientalske, asiatiske og longiflorum x asiatiske varianter kommer fra Europa, Asia og Japan. For å identifisere lily varianter, hjelper det for å ha en forståelse for deres grunnleggende kvaliteter.

Instruksjoner

•Lære hvordan en lily plante skiller seg fra andre typer blomster og planter. Uansett kategorien har fleste liljer kronblad i multipler av trær, blader med parallelle vener, tre kronblader, seks pollenbærere og en tre-skiltes stigmatisering. Folk som ikke er opplært i botanikk vil tendere til å betrakte liljer har seks kronblad i stedet for tre, men botanikere skille mellom det første laget av kronblader, som ser ut som petals, og det andre laget av petals. Kronbladene bør være samme farge.

•Study bilder av ulike typer liljer. Blomster av lily planter kan hjelpe deg å identifisere. Fra store blomster til klaser med blomster har hver hovedkategori og gruppe av liljer forskjellige egenskaper. Bildebiblioteket karplanter inneholder (se ressurser) koblinger med bilder for flere lily varianter.

•Distinguish forskjellen i dufter. Liljer i longiflorum ulike har en sterk, søt duft mens blomster i den asiatiske utvalget har en mindre potente lukt. Den orientalske variasjonen, mens mindre kraftige enn longiflorum, har en mer merkbar lukt enn asiatiske varianter.

•Look på fargen på kronbladene. Vanligste liljene i USA er longiflorum liljer, som har hvite kronblader. Ulike typer liljer har forskjellige fargede kronblad. For eksempel faller en tiger lilje med lys oransje fargede bladene i kategorien asiatisk, som de fleste variasjonen i fargen på kronbladene. Du kan også finne orientalske liljer i en rekke farger, men med mindre avvik enn de asiatiske.

•Evaluate av blomster på lily. En av de viktigste forskjellene mellom lily varianter er blomster. Mens de fleste liljer følger de grunnleggende retningslinjene, kan de ha forskjellige kamper. For eksempel pleier longiflorum liljer å ha store blomster med en traktform. Asiatiske varianter pleier å ha mindre kronblad. I underfamilier for liljer, form og utseende av kronbladene skille hjelper bestemte familien. Bunchflower og har små hvite blomster som vokser i bunter; lily og, som består av planter som tiger lily, pleier å ha prangende kronblad i en rekke farger. og løk og liljer med pære røtter og blomster som kronblader og kronblad smelter sammen.