Hvordan å identifisere & kvitte seg med små svarte Bugs i huset mitt

April 30

Mange typer av små, svarte bugs kan invadere hjemmet og enten irritere huseiere, skade eller spre bakterier. Hvis venstre uovervåket, kan insekter raskt ta over et hjem og krever alvorlige kjemikalier å eliminere. Identifisere insekter raskt slik at du vet den mest effektive måten å håndtere dem, så ta de nødvendige tiltakene for å kontrollere dem.

Instruksjoner

Identifisere insekter

•Examine størrelsen og formen på insekt. Dette vil hjelpe deg begrense hva slags feil er i ditt hjem. For eksempel fleas er små og runde, mens kakerlakker er lang og oval.

•Ta oppmerksom på plasseringen av insekt, hvor det er plassert og hvordan den beveger seg. For eksempel er black fluene ganske forskjellig fra svarte snekker maur.

•Compile informasjonen du har samlet og konsultere en online database av insekter i ditt område eller en bok for å bestemme hvilke av de mange mulige typene feil du arbeider med. Hvis du er fremdeles usikker av variasjon, vet et lokalt universitet samarbeidsvillig forlengelse eller exterminator hva bugs er vanlig i området.

Eliminere Bugs

•Sprinkle kiselgur på teppet, sprekker og møbler for å eliminere bugs. Dette pulveret skjærer gjennom insekt utvendig når de besøker på det og dehydrates dem. Det er effektivt med mange typer feil gjennomgå over det, inkludert loppene, Veggdyr og kakerlakker.

•Fjern noe mat kilder som smuler og søppel og vaske huset grundig. Hold ut bare mengden av frukt du vil bruke i dag, som frukt fluer og andre feil skal trekkes til den. Ta søpla utenfor og lagre den i en sealable beholder. Holde huset rent for å unngå en re infestation.

•Spray en passende insektmiddel å eliminere bugs. Dette fungerer best for invasiv feil som er vanskelige å fjerne, for eksempel Veggdyr. Behandle kjæledyr med aktuelle loppe behandlinger å eliminere loppene. Disse kjemikaliene er ofte nødvendig å fjerne en stor infestation. Å oppnå riktig identifikasjon av bugs er viktig for å velge den mest effektive insektmiddel.