Hvordan å identifisere klut-spising biller

March 17

Hvordan å identifisere klut-spising biller

Selv om klut-spising biller, også kjent som teppe biller, er liten, kan de gjøre omfattende skade på klær og andre stoffer. De spiser fiber klær og tepper som er laget av dyr materialer som ull, pels, skinn og silke, i tillegg til håret. De kan ikke spise fiber bomull eller Lin eller Fibre fra syntetiske materialer som polyester. Bare Larvene av teppet biller tekstiler. voksne lever på blomstene utendørs. Hvis du oppdager voksen teppe beetles i huset, som rundt lysarmaturer, dette mest sannsynlig er i indikasjon på at du har en larver infestation innendørs. Det finnes en rekke teppe Biller med litt varierende egenskaper. Alle voksen biller har to sett med vinger.

Instruksjoner

Identifisere voksne teppe biller

•Examine lengden på bobla. Voksne teppe biller er omtrent 1/8 tommer i størrelse, som er mindre enn Abraham Lincolns ansikt på penny, men synlig for det blotte øye. Hvis beetle du er betydelig større eller mindre, er sjansene det ikke er en teppe beetle.

•Examine beetle fargelegging. Ifølge University of Missouri forlengelsen, svart teppe biller er de vanligste - de er en skinnende, uniform svart. Andre vanlige teppe biller har lyse mønstre i farger som oransje, gul, brun og hvit.

•IDENTIFY boblas form. Svart teppe biller er ovale, minner. Andre vanlige teppe biller er mer runde. De er ofte forvekslet hage marihøner fordi de er like i størrelse og form.

Idenifying teppe bille larver

•Examine størrelsen på larvene. De varierer fra 1/8 tommer til 1/4 tommen inne størrelse. Hvis Larvene du er betydelig større eller mindre, er de sannsynligvis ikke teppe bille larver.

•Examine form av larvene. De fleste teppe bille larver er lang og oval form, med segmenterte organer. Hvis Larvene du er helt rund eller en annen figur, sjansene er er de ikke teppe bille larver.

•Look for hår eller bust. Alle teppe bille larver har tykt hår eller bust som dekker det meste av kroppen.

•Look for shedded huden. Idet de modne, kaste tepper bille larver deres hud, som ser ut som live, teppe bille larver.

Tips og advarsler

  • Teppet bille larver trives i områder som er mørkt og stille, som skap, loft og oppbevaringsbokser. De bor i stoppede møbler. Hvis du mistenker at du har en infisering, se i disse områdene til å fastslå om det finnes teppe bille larver.
  • Å hindre en teppe beetle infestation, vakuum regelmessig, inkludert tepper og møbeltrekk; rense skap full av klær. og store elementer teppe biller beiter i lufttette beholdere.