Hvordan å identifisere kamille

May 17

Kamille har en lang historie som en beroligende urt med iboende egenskaper for beroligende en rekke sykdommer og beroligende rastløse ånd. Identifisere kamille kan være utfordrende fordi det er to forskjellige varianter: engelsk kamille er en flerårig urt, mens tysk kamille er en årlig urt. Begge varianter vokser naturlig og ofte vokser invasively langs landeveier og urtehager. Du kan lett identifisere kamille løvverk, blomstene og duften av anlegget.

Instruksjoner

•Examine av kamille planter. Tysk kamille blader vises svært tynn og fjærlett stilkene er noe hårete. Bladene er "bipinnate" blader, som betyr at hvert blad deler igjen i mindre blad deler. Tysk kamille planter bli ca 20 inches. Engelsk kamille bladene er større og tykkere enn tysk kamille blader, uten samme bipinnate stil, stilkene er naken. Engelsk kamille planter er kortere og bredere enn tysk kamille planter.

•Look på blomstene av kamille planter. Tysk kamille planter har små blomster cirka én tomme i diameter. Midten av blomstene er gule, mens kronbladene er hvite, som ligner en tusenfryd. Engelsk kamille blomster er omtrent den samme størrelsen som tysk kamille blomster. Men de er større og kronbladene som omgir blomster er sparsom og noen ganger også fraværende. Noen varianter av engelsk kamille ikke hele blomst.

•Bevegelsessensoren en blomst å skille mellom engelsk og tysk kamille planter. Kuttet blomst mottaket, delen av blomster som kobler blomst til blomst forfølge, i to. Hvis mottaket har en heldekkende innvendig, er kamille anlegget engelsk. Hvis mottaket har en hul interiør, er kamille anlegget tysk.

•Klemme litt planter eller blomster fra en kamille plante og forsiktig knuse plantedeler mellom fingrene. Lukt duften som wafts opp fra knust bladverket. Hvis det lukter svakt fruktig, som epler eller ananas, har du sannsynligvis en kamille anlegget i hendene.