Hvordan å identifisere kakerlakker

February 9

Hvordan å identifisere kakerlakker

Kakerlakker eller kakerlakker er en vanlig plage som kan være svært vanskelig å fjerne. Disse er kjent for å rase svært raskt, og deres lille størrelse og form tillater dem å skjule lett. Millioner av dollar hvert år er brukt på forskning disse skadedyr og bli kvitt dem. Se opp for kakerlakker i hjem, sykehus, lagre og andre bygninger. Nøkkelen er å kunne identifisere dem riktig slik at du vet nøyaktig hva du arbeider med. Kakerlakker er ofte identifisert ved der de bor.

Instruksjoner

•Hold øye ut for middels til lang, mørk brun insekter med svart funksjoner, bredt organer og lange antenner. En art av kakerlakk, kjent som i røykfylt brun kakerlakk, noen ganger har hvite segmenter på sine antenner og på ryggen.

•Look for vinger. Når en kakerlakk når modenhet, utvikle de tynne vinger som ser ut som gjennomsiktig membraner. Vær oppmerksom på at små kakerlakker (nymfer) ikke har vinger. Nymfer vil fortsatt ha de samme grunnleggende form av en moden mort og lange antenner også.

•IDENTIFY arter av kakerlakk som kan hjemsøke ditt område. Tysk kakerlakk er ofte grunnlegge inne. Disse bestemt kakerlakker foretrekker varme, fuktige områder som kjøkken og bad og ofte gjøre hjemmene sine på steder som boligblokker. Orientalske kakerlakker foretrekker kjøligere og fuktigere steder som kjellere eller nær vann avløp. Røykfylt brun eller amerikanske kakerlakker foretrekker steder som loft eller garasjer og er ofte funnet i varme fuktige områder. Brownbanded kakerlakker er ofte funnet i varme områder i rot eller gjemmer seg i møbler ben eller bak bilderammer. Turkestan kakerlakker er ofte funnet i vann meter bokser, sprekker mellom helles betong, kompost hauger, blad søppel og potteplanter. Disse kakerlakker er ofte funnet i utenfor hager. Feltet kakerlakker finnes også i hagen innstillinger og er mer uvanlig basert på faktum fordi de er grayish farge mens andre kakerlakker er forskjellige nyanser av brunt med svart funksjoner.

•Anrop en exterminator eller kjøpe et hjem-safe produkt på et supermarked basert på kunnskapen du har. Alle arter av kakerlakker har forskjellige sikkerhetsproblemer til visse kjemiske applikasjoner.