Hvordan å identifisere hvit Gran & Norge Gran

November 27

Den hvite Gran (Picea glauca) og Norge Gran (Picea abies) er eviggrønne trær egnet for landskapsarbeid. Begge vokse i kjølig, nordlige klima, med den hvite Gran kunne trives nordover til US Department of Agriculture anlegget hardførhet sone 2 og Norge versjon 3-sonen. Hvit Gran vokser vilt i Canada i Alaska og noen av de nordligste statene. Det fungerer som en windbreak, skjerm, hekk eller prøven treet, bemerker Universitetet i Connecticut Plant Database. Norge Gran, hailing fra Europa, fungerer som en skjerm, windbreak eller skygge treet. Begge arter har bestemte funksjoner som gjør dem identifiserbar.

Instruksjoner

Hvit Gran

•Look for den hvite Gran har en smal, kjegle-figur utseende, voksende mellom 40 og 60 fot høy. Yngre enkeltpersoner har tett filialer, men som treet aldre, blir skjemaet åpen, med mer plass mellom lemmer.

•Kontroller nåler av hvite Gran, leter etter dem mellom ½ og ¾ tommer lang. Pinnene skal ha punkter og fra to til fem hvitaktig band går langs deres lengder på begge sider. Tverrsnittvisninger inn nåler viser en rombefiguren. Knuse nålene. Du vil lukte en ubehagelig lukt ligner på cat urin.

•Examine kjegler på den hvite hytta, vokser på slutten av grenene og henger nedover. Koner starter grønn før en endring i en lys brun farge. Hver kjegle er mellom 1 og 2 ½ inches lang.

•Study Barken av hvite Gran. Eldre barken har en lys brun farge, men skjellete overflaten flak lett for å avsløre et sølvfargede lag under.

Norge Gran

•Observe størrelsen og form av Norge Gran, som vokser i naturen i deler av nordøst. Norge Gran vokser mellom 40 og 60 fot høy, men den er bredere enn den hvite Gran, med bredder fra 30 til 35 fot. Grenene vokse ut vannrett fra bagasjerommet men deretter henge ned litt, gi treet en pyramideformet utseende.

•Feel nålene norske Gran; de er stive og ha skarp meningene. Nålene peker nedover og mot slutten av grenen. Hver nål er mellom ½ tomme og 1 tomme lang. De er en skinnende nyanser av grønt, med hvite streker kjører ned sin lengde.

•Scrutinize kjegler henger på slutten av grenene på et Norge Gran. Hver modne kjegle er minst 4 inches lang, med noen nå lengder opp til 6 inches. Konglene er smal, blir bare om lag 2 inches bredt. Starter ut grønn, slå de til slutt en middels skyggen Brown.

•IDENTIFY Norge Gran fra sin red til grå-brun bark. Barken er tynn og skjellaktige og peeling lett når du berøring den.