Hvordan å identifisere gnagere av deres avføring

June 25

Hvordan å identifisere gnagere av deres avføring

Mus og rotter er de vanligste gnagere i hjemmet. Avslørende tegn at du deler din boligkvarter med gnager eller søppel av gnagere, inkluderer reir, som ofte plassert i varme områder. gnage merker; spor; hull og markerer på mat pakker; og avføring---vanligvis den mest produktive tegnet. Mens du er usannsynlig å finne gjerningsmannen direkte skyldes det faktum at mus og rotter er vanligvis nattaktive, er det enkelt å oppdage av gnagere i hjemmet ved å identifisere deres avføring.

Instruksjoner

•Examine gnager avføringen du har oppdaget. Mus la som den minste gnager, bak mange små avføring som stav-formet og omtrent på størrelse med et korn av ris. Endene av Mus avføringen er også pekte. Avføringen finnes vanligvis i områder der mat er lagret, som skap, skuffer, skap og pantries.

•Bruk plastikk hansker å knuse et stykke slippe. Mus avføringen er ofte forvekslet med de igjen av flaggermus. En enkel måte å fortelle forskjellen: Bat avføringen kan bli knust til små, tørre deler, men Mus avføringen kan ikke.

•IDENTIFY rotten avføring på en lignende måte. Taket rotter er større enn mus og la større avføringen, som er omtrent en fjerdedel tomme lang og formet som spindler. Disse avføring er pekte på hver ende. Norge rotter er større enn taket rotter og la droppings det er en fjerdedel til en halv tomme lang og som er skinnende, svart halvmåneformede.

•Distinguish raccoon avføring av størrelse og plassering. Mens teknisk sett ikke en gnager har vaskebjørn tendens til å invadere hjemmet på samme måte som måten at mus og rotter---varmt og bortgjemte områdene som loft. I motsetning til mus og rotter velge vaskebjørn ett bestemt sted som deres toalett. Vaskebjørn avføring er omtrent to eller tre inches lang og utseende ligner de igjen av en hunden.

Tips og advarsler

  • Redusere sannsynligheten for gnager infestations hjemme ved å ikke la noen kilder til mat ut over natten.
  • Hvis du finner at du har mus eller rotter i hjemmet ditt, kan du spore hvor de reiser med en dusting av et pulver som cornstarch på gulvet.
  • Å kvitte seg med en infisering, følger tre R's: fjerne årsaken gnagere tiltrekkes, eliminere sin rute inn i hjemmet ditt, og til slutt fjerne dem via overlapping eller en exterminator.
  • Bruk alltid gummihansker ved rengjøring opp gnager avføringen, som de kan spre en rekke sykdommer.
  • Vask hendene etter opprydding gnager-relaterte søl.