Hvordan å identifisere Fuzzy-Leaf Houseplants

October 1

Hvordan å identifisere Fuzzy-Leaf Houseplants

Fuzzy-leaved houseplants tilbyr en unik egenskap og tekstur i innendørs planter. Hvis du oppta en ny plante eller er housesitting for noen, kan du være nysgjerrig på typer planter i din omsorg. Å vite nøyaktig rekke en plante vil forbedre vare for anlegget. Bruke kunnskapen du samle fra inspisere anlegget for å begrense hvilke typer anlegg det er. Bøker, elektroniske kilder og lokale horticulturists kan hjelpe deg med å identifisere anlegget.

Instruksjoner

•Smalt ned av anlegget ved å bestemme om anlegget er en saftig eller nonsucculent plante. Sukkulenter, kaktus inkludert, er tykkere planter med tøffere hud, og i tilfelle av kaktus, de også har torner. Noen sukkulenter, som Haworthia Cooperia var. venusta "Nord øst Alexandria," har uklar blader, men bladene ikke tradisjonelt formes.

•Examine fargene på anlegget. Se etter fargevariasjoner på blader og stengler. Noen planter med fuzzy blader har uvanlige farger, som Saxifraga stolonifera eller jordbær begonia.

•Determine om anlegget er en plante eller ikke. Se de åpenbare tegnet---blomster--- eller små knopper. Planter kan blomstre bare én eller to ganger i året, så fortsette å se på anlegget for å se etter tegn på ny blomst vekst. Planter som Tradescantia sillamontana, kjent som kattunge ører, har vakre, fuzzy blader og liten rosa blomster.

•Gather all informasjon du har samlet på anlegget og bruke elektroniske kilder, bøker eller lokale eksperter til å begrense hvilken type anlegg du har. Søk delene saftige eller nonsucculent, og eliminere feil størrelse eller farge alternativer. Ved elimineringsprosess skal du kunne identifisere din fuzzy-leaf houseplant.