Hvordan å identifisere frø kjegler

January 11

Frø kjegler, eller bartre kjegler, er ofte referert til som kongler og inneholder reproduktive strukturer av bartre. Mange er kjent med woody hunn-konen; den kvinnelige Kongle er den som inneholder frø. Hannkonglene er mye mindre iøynefallende og vanligvis produserer pollen.

Kvinnelige kjegler representerer oftere en geometrisk kjegle og identifikasjon av frø kjegler kan være viktig navn visse typer bartre trær. Alle kvinnelige frø kjegler dele noen egenskaper som hjelper deg med å identifisere dem som sådan.

Instruksjoner

•Look på furu kjegle og sjekk dens skalaer. Frø kjegler furu familien har vekter som overlapper hverandre i en spiral mønster, som de av fisk. Se på figuren av kjeglen. Frø kjegler er conic, sylindriske eller egg-formet.

•Determine av skalaer. Kvinnelige kjegler har to typer skalaer: Cone og frø eller ovuliferous skalaer. Cone skalaer er endrede bladene og utvikle først, tidligere i våren eller sommeren. frø skalaer utvikler senere og dekke Cone skalaer for å beskytte ovules, som vil utvikle seg til furu frø.

Skalaer åpne midlertidig for å motta pollen, lukker under befruktning og åpner ved forfall tillate frø å flykte.

•Se om frø i membran. Hvis frø finnes og skalaer er åpne, er membran moden. Mange frø kjegler vil tørke ut og faller til bakken når de har nådd modenhet, som de blir enklere å finne og identifisere.