Hvordan å identifisere et Pecan tre

December 23

Pecan treet skyldes nøtter produserer hickory familien og en viktig treet. Indianere brukte disse nøtter i kostholdet, og da europeiske oppdagelsesreisende kom, ble de også glad i pecan. Du kan identifisere et pecan tre i en rekke måter, inkludert av bladene, av nøtter, av bark og av sitt habitat.

Instruksjoner

•Look for sammensatte blad som kan være så lenge 20 inches. Et sammensatt blad består av en rekke brosjyrer fra en enkelt stamme. Ved pecan treet, kan det være ni til 17 smale brosjyrer med taggete kanter. Løpesedler pekt, litt buede ender. Pecans er løvfellende, som betyr bladene faller før vinteren.

•Estimate størrelsen på treet. Pekannøtter kan vokse like høye som 140 føtter. Stammen er vanligvis tykke; noen pekannøtter vokse til seks fot i diameter.

•Kontroller farge og tekstur av treets bark. Unge pekannøtter har glatt bark. Som treet aldre, barken blir lys brun; noen trær har en grayish fargetone. Barken av en moden pecan utvikler rygger og bryter inn i smale strimler eller sprekker.

•Observe nøtter. Pecans er avlange, mellom 1,5 og 2 inches i lengde, brun og tynn avskallede, med fire ribbeina. Nøtter vokse i klynger av to til seks, og bryte åpne når moden.

• Bli klar over hvor pecan treet vokser i USA. Pecan er innfødt til flomslettene til Mississippi-elva, så det vil vokse i den sentrale delen av landet, Sør for de store sjøene. Pekannøtter også vokse i deler av Texas og har med hell spredt østover i det dype sør. Faktisk, produserer Georgia om lag halvparten av pecans forbrukes i landet.

•Consider habitat pecan treet. Pecan trives i rike bottomland jord. I slike steder vil pekannøtter alene ofte utgjør et stort stativ av trær. Klimaet der pekannøtter vokse består av lange varme somre, etterfulgt av milde vintre.