Hvordan å identifisere et lilla blomstrende tre

November 1

Hvordan å identifisere et lilla blomstrende tre

Lilla-blomstrende trær legge enormt til skjønnheten av et landskap. Mange varianter av trær produsere lilla blomster. Hvis du skal plante en, lære forskjellene blant dem slik at du kan finne den beste for landskapet. Identifisere trær kan virke som en utfordrende oppgave, men når du vet hva du skal se du vil kunne identifisere noen lilla-blomstring treet.

Instruksjoner

•Look på bladene på treet. Blad analyse er en av de beste måtene å skille treslag. Undersøke et blad struktur, størrelse og kanter. Bruk din hagebruk leksikon eller en online data bank for å identifisere den.

•Analyze blomst. Blomst analyse er en utrolig nyttig metode for å identifisere trær. Finne en del på lilla-blomstrende trær i leksikonet eller nettdatabasen. Blomst egenskaper som identifiserer en slekt eller skille en art fra en annen ta farge, blomst tid og struktur.

•Kontroller ut Barken av treet. Bark egenskaper kan begrense søket. Betrakte det bark farge, struktur og andre iøynefallende funksjoner. For eksempel ser bark som om det kunne være enkelt skrellet av?

•Assess treets størrelse, form og baldakin struktur. Selv om ikke så karakteristiske som kvalitetene sitert ovenfor, kan disse egenskapene bekrefte en identifikasjon eller videre hjelpe deg med å begrense søket. Huske på at trær av samme art kan variere i størrelse etter klima og at noen trær vises fullvoksen når de ikke.

•Determine om treet bærer frukt eller nøtter. Dette kan være en utfordring fordi frukt og nøtter vanligvis ikke vises i et tre før blomstene har begynt å dø ut. Imidlertid hvis du oppdager frukt eller nøtter på et tre, eller du husker å se dem under det treet, kan informasjonen hjelpe deg å gjøre en positiv identifikasjon.

Tips og advarsler

  • Bruk en illustrert hagebruk encyclopedia. De fleste hagesenter har dem på siden for kundenes bruk.
  • Hvis du ser en lilla-blomstring treet som ikke har ennå produsert blader, kan du finne den ved hjelp av andre egenskaper. (Hvis det er tidlig i sesongen og knopper er små og komme direkte av grenene uten tilstedeværelse av blader, treet er mest sannsynlig en judastre (Cercis sp.).