Hvordan å identifisere et aircondition-enhet BTU vurdering

September 10

Hvordan å identifisere et aircondition-enhet BTU vurdering

Hvert hjem klimaanlegg har sin egen størrelse eller kapasitet for kjøling. Dette er noen ganger referert til som tonnasje, men er faktisk basert på BTU rating. BTU'S, eller British Thermal enheter, er en måling av hvor mye varmeenergi klimaanlegget er kjøpedyktig fjerne fra hjemmet. Når du fjerner varmeenergi fra hjemmet, blir hjemmet kjøligere. Klimaanlegg er størrelse for å fjerne alle varmeenergi som hjemme vil absorbere den hotteste dagen i året, slik at jo større BTU vurdering, mer kjølekapasitet klimaanlegget har.

Instruksjoner

•Les noen emballasje materiale eller bruker manualer som fulgte med klimaanlegget på installasjon. Vinduet klimaanlegg kommer særlig ofte merket med BTUS på boksen. Hvis du ikke finner emballasje eller bruker manualer, se etter modellnummeret til klimaanlegget.

•Look på typeskiltet av klimaanlegget. Dette er vanligvis et metall merke festet til siden av klimaanlegget. Du må kanskje pensel skitt og støv unna med en fuktig klut. Les modellnummeret for klimaanlegget, og spesielt ta hensyn til første fire til seks sifre. Leter du etter en bestemt nummer kombinasjon som tilsvarer BTU'S. Klimaanlegg er solgt av tonn og halvt tonn, som er en gruppering av BTU kapasitet. Ett tonn lik 12.000 BTU'S, som forkortes til de to første sifrene. Så tallene du leter etter er 12 for ett tonn, 18 for en og en halv, 24 for to tonn, og så videre opp til 60 for fem tonn.

•Pay oppmerksomhet til disse ni tallene plassert hvor som helst i modellnummeret: 12,18,24,30,36,42, 28,54 og 60. Multiplisere med 1000 å få BTU vurderingen som klimaanlegg. De fleste air condition selskaper inkludere BTU to sifrede koden et sted i modellnummer vanligvis de fjerde og femte siffer. Trane klimaanlegg bruk syvende og åttende sifrene. For eksempel i modell nummer 4TTX4036A1000A en Trane klimaanlegget tilsvarer syvende og åttende tallene 36 eller en 36000 BTU klimaanlegget.

Finne ut hva selskapet gjør du klimaanlegget ved å se på samme typeskiltet på siden av klimaanlegget. Hvis du ikke klarer å bestemme BTU'S via modellnummeret, se på selskapets nettsted.