Hvordan å identifisere eksotiske gress huset planter

July 13

Hvordan å identifisere eksotiske gress huset planter

Eksotiske gress huset planter kan legge en dekorative og unik touch til innredning av hjemmet ditt. Med tusenvis av eksotiske gress planter, det kan være en utfordring å identifisere dem, men å vite hva de er gjør at du finner ut hvordan du tar skikkelig vare på dem. Identifisere disse plantene kan ta forskning og kan du søke flere kilder for å bekrefte identiteten til planter.

Instruksjoner

• Besøk din lokale planteskole med et utvalg av eksotiske gress huset planter og be barnehage personalet om hjelp i å identifisere planter. Se på planter på din lokale barnehager og se om noen av dem er identisk med anleggene som du har hjemme. Gjennom legitimasjonen merkelapper på anlegget for å identifisere navnet på anlegget og lære deres omsorg instruksjonene.

• Søk oppføringer av online anlegget biblioteker, for eksempel USDA planter databasen, identifisere eksotiske gress huset planter. Gå til forumene som Plantcare.com og legge ut bilder og beskrivelser av planter og be leserne til å identifisere dem.

•Ta bilder av planter og sender dem til USDA National planter Data Center, Mr. Smarty Plants på Wildflower.org og botanikk Institutt for lokale universiteter. De kan hjelpe identifisere planter og gir informasjon om deres historie og omsorg instruksjoner.

•Referere til et anlegg oppslagsverk. Boken inneholder bilder og beskrivelse av hver plante oppført.