Hvordan å identifisere drue blader

September 3

Hvordan å identifisere drue blader

Å kunne skille en rekke drue vintreet fra en annen kan være avgjørende å ta ordentlig vare på sa vintreet. Bestemt kultivarer krever mer sol enn andre. noen vinstokker kan også overleve lavere temperaturer bedre enn andre typer. Siden beskjæring, vanning og fôring er alle viktige for den generelle helsen av din grapevine, er riktig identifikasjon nødvendig hvis du vil maksimere beskjære.

Instruksjoner

•Examine fargen på blad og vine. Et lys gulaktig-grønne blad skulle tilsi grapevine Riesling. Denne vine har en gylden tone, akkurat som bær den produserer. En lyse gule vintreet og mørk lilla-grønne blad er atskillelse og spesifikke for merlot vintreet. Noen blader, slik som pinot noir vintreet, ville komme å har en lilla eller rød tone til dype grønne bladverket.

•Sammenligne størrelsen på bladene på vintreet med moden bær klynger. En stor, lyse grønne blad vil overskygge klyngen av chardonnay druer på vintreet. Likeledes med pinot noir vintreet er hvert enkelt blad størrelsen på en gjeng druer. De rike grønne bladene av Lemberger drue vintreet er mindre enn haug med bær. Disse bladene er halvparten eller en tredjedel størrelsen på klyngen av eldre Lemberger druer.

•Evaluate form og design av drue bladene. Muskateller drue blader har tre store deler og taggete kanter. En avrundet design og små punkter rundt kanten angi raskt Riesling grapevine. Trollinger vinstokker har bladene formet som spar. Bladet er smal på stammen, utvide i midten som det vokser til et punkt nær spissen.