Hvordan å identifisere blomstrende busker i Central Florida

February 4

Hvordan å identifisere blomstrende busker i Central Florida

Blomstrende busker er en viktig del av Central Florida landskapet. De legger til skjønnhet og interesse, spesielt under sin blomstrende tid. Et stort utvalg av busker vokse i regionen, med blomstrer varierer i farge fra rosa og hvitt til blått og rødt. Ifølge University of Florida's IFAS forlengelsen velge huseiere ofte planter med lyse eller uvanlig blomster. Identifisere blomstrende busker er avgjørende i å lære hvordan du skal ta vare på dem og gi dem det de trenger til trives.

Instruksjoner

• Merk blomstrende tid. Mest blomstrende busker blomstrer i Central Florida våren, men noen, som cuphea, viser sine blomster om sommeren. Det er også vanlig for noen busker å blomstre under hele varme sesongen som er lengre i Florida. Faller i denne kategorien er dunete jasmine og serissa, som har hvite blomster; Golden trompet, med gule blomster; og Turk cap, med rød til hvite blomster.

•Kontroller sollys eksponering. Dette vil hjelpe deg med å identifisere blomstrende busker fordi, mens de fleste trenger full sol, noen gjøre det bra i skyggen. Fortunes mahonia har gule blomster tidlig om våren, men vokser i delvis skygge. Likeledes, skjønnhet berry foretrekker skyggen og vokser lilla-farget blomster våren. Hortensia gjør også best av solen. Disse planter har blå, hvit eller rosa blomster.

•Look i form av anlegget. Dette kan hjelpe deg med å identifisere den. Noen blomstrende busker sprer seg og kompakt, for eksempel Texas salvie, som har lavendel blomster; loropetalum, som vokser krem eller gule blomster; og boxthorn, som spirer hvite blomster. Oppreist planter inkluderer kinesiske holly druen, som har gule blomster, og Cherokee bean, som kan skilte med prangende røde blomster.

•Examine stammer for frukt. Noen blomstrende busker i Central Florida har frukt, også. Golden dewdrop, har for eksempel blå blomster og gule frukt. Feijoa har hvite blomster med røde pollenbærere, sammen med spiselig frukt.

Tips og advarsler

  • Ta bilder av busken, og viser til en ekspert på et universitet eller samarbeidende forlengelse.