Hvordan å identifisere Blackberry planter

July 27

Mange planter ligne på hverandre, spesielt ville planter. Men har de fleste planter karakteristiske funksjoner som kan hjelpe deg å fortelle dem fra hverandre. Å vite hvilke spesifikke aspekter av en blackberry bush må du se etter kan hjelpe deg med å identifisere en blackberry plante, vill eller dyrket. Det er flere funksjoner av blackberry planter bortsett fra deres åpenbart bær som vil hjelpe identifikasjon.

Instruksjoner

•Se om bær. Frukt vises på sensommeren og høsten; umoden frukt er en rød farge, mens modne bjørnebær blir svarte. Bær har flere drupelets, som er små runde deler som utgjør hele bær.

•Look på bladene på planten. Bladene er delt inn i tre eller fem ovale brosjyrer. BlackBerry planter er buskete, store planter og blir enten etterfølgende (spre seg langs bakken) eller klatring et nærliggende anlegget eller stasjonære objekt.

•Kontroller for torner; BlackBerry planter har torner på deres stammer å beskytte bær fra sankere og insekter. Du kan også identifisere blackberry busker av deres flere stout, overordnede stammer.

•Look på blomster våren og forsommeren. De vil ha fem hvit eller rosa kronblader og de vokser i klynger. Blomstene er to til tre centimetere i diameter.