Hvordan å identifisere bjørk

October 11

Hvordan å identifisere bjørk

Bjørk er et veldig vanlig tre for landskapsarbeid og beautifying din gårdsplass. Blomstrende i de fleste typer jordsmonn, er de en solid hardvedgulv, kjent for sine hvite, papery bark. Faktisk, det finnes mange typer av bjørk, og ikke alle har løs, curling bark, men alle er deilig tillegg til naturen og kan være ganske lett å identifisere.

Instruksjoner

• Merk som blomster vises i tidlig på våren før bladene begynner å vokse. De er små, grønn i fargen og har ingen kronblad.

•Observe frukten av treet. De er membran-lignende, cirka én tomme lang og smal. "nutlet" er omgitt av glatt vinger som prosjektet fra og omgir enkelt mutteren.

•Look nøye på bladene. Dette er ovale, med en kurvet base og rett årer. Bladene er dobbel-teethed, betyr det er kort tenner mellom lang tennene rundt kanten av bladet.

•Kontroller bark av bjørk treet. Mange varianter av bjørk har glatt bark, selv om fleste identifisere bjørk som en med curling, papir-lignende bark som skreller av i strimler. Bjørk trær varierer i farge, inkludert gulaktig oransje, sølv og hvit.

•Trinn tilbake for å få en god titt på høyden og tre-span. Noen bjørk nå 70 fot i høyden og de fleste har en gjennomsnittlig høyde på 20 fot. Treet og rot-span er omtrent halvparten av høyden på treet.