Hvordan å identifisere Bed bugs, behandle Bed bug Infestations og hindre Veggdyr

September 15

Bed bugs, disse insekt skadedyr var en gang et stort problem i USA. men med bruk av insektmiddel DDT, de var nesten utryddet. I dag vet mange mennesker ikke mye om dem, som kan Veggdyr, symptomer på sengen mandelolje, tegn på bed bug infeksjoner, bedbug behandlinger, og måter å hindre Veggdyr.

Instruksjoner

•Først lære hva Bed Bugs er og deres vaner og livet å gjenkjenne dem og kontrollere dem. Bed bugs er blodsugende insekter som gjemmer seg i sprekker og kløfter i løpet av dagen og komme ut til feed om natten. De er små, bare opp til 1/4 tommers lange, flate som en pannekake, vanligvis rødbrun Amber farge, og nesten runde plate-like i form. Lett forveksles med små kakerlakker, utvikle de aldri vinger. Med suge munndeler, som de injiserer de spytt å øke blodstrøm. Denne saliva forårsaker en hud reaksjonen fører til hevelse og intens kløe. De er ikke kjent å spre noen sykdommer, men sår kan bli infisert på grunn av riper. De hule ikke i huden eller opphold knyttet til verten etter fôring. Kvinner kan legge opptil 500 egg i grupper av 2 til 50 som er limt til røff flater. Eggene klekkes etter ca 10 dager til unge nymfer ser ut som voksne bortsett fra deres gulaktige og mindre størrelse. Tar fra 1 til 5 måneder å modne og shedding huden flere ganger som de vokser, kan de leve over et år. Veggdyr rase nye generasjoner til 4 ganger i året og hvor fort de modne og rase avhenger av temperatur og mat forsyning tilgjengelig.

•Look for tegn på sengen avlyttinger. Lær hvor du skal se etter dem og hvordan behandler deres biter. Tegn på bed bug infestations, foruten tilværelse bitter og ha røde, hovne, kløende renner: inkluderer; mørk farget fecal flekker igjen på madrasser, gardiner, og vegger, tørket skins de skur og blodflekker på bedding. Feil selv kan bli funnet ved å sjekke seng rammer, madrass sømmene innenfor spiralfjærer, under møbler og vinduet sills, bilderammer og løs veggen trim, og noen sprekker og sprekker i vegger og veggen papir. I alvorlig infestations blir muggen lukt de produserer merkbare. De kan også skjule innenfor madrasser og utstoppede møbler, folder gardiner og klær og tepper. Veggdyr utføres ofte fra sted til sted i infested klær og kofferter igjen liggende i et infisert rom. Behandlinger for biter inkluderer, antihistaminer og anti-klø kremer anti-biotiske salver å redusere hevelse og infeksjoner. Insektjagende fungerer ikke med bed bugs og heller ikke vil sove med lys på.

•Treat huset og infiserte eiendeler å befri dem av sengen avlyttinger. Veggdyr kan være vanskelig å irradicate på grunn av alle sine skjulesteder. Ofte infested madrasser og sofaer må kastes. Kiselgur er en god behandling for tepper og boksen fjærer men vil irritere huden med langvarig kontakt og kan være bra for lungene ved innånding. Husk å bare bruke mat grade DE. som for badebasseng er et farlig karsinogen. Borsyre (Roach pulver) vil drepe Veggdyr, men det kan være skadelig for lungene. Pyrethrin spray og fumigants er gode metoder for bedbug kontroll, men ofte profesjonell exterminators tilbyr de beste metodene. Alle smittet ark, pads, klær, og gardiner skal være vasket og satt i en middels varm tørketrommel å ødelegge alle feilene og egg. For å ødelegge bed bug egg, alle møbler og seng rammer vil bli skrubbet ned, og damp renset, betaler oppmerksomhet til hjørnene og sprekker. Bruke en god vakuum, utstyrt med en smal dyse gå over baseboards, vindusrammer og tepper å dislodge egg og suge opp feil. Forsegle og kaste vakuum bag umiddelbart. Steam vil også drepe Veggdyr og egg. Bruke en god damp renere å grundig gå over alle overflater som kan trygt ta steam.For å forhindre reinfestation, møblene og sengene Ben kan plasseres i beholdere med såpevann, belagt med vaselin, eller har dobbeltsidig tape plassert rundt seg. De må også holdes unna veggene. Veggdyr må gjennomgå opp på en overflate som de har ikke vinger og ikke tresteg. Gjenta utryddelse behandlinger i to uker, og det kan være nødvendig å gjøre dem flere ganger. Alle elementer i rommet, bøker, sko, papir varer og nick-nacks bør være grundig kontrolleres og rengjøres. Veggdyr ta ikke temperaturer over 100 grader eller under frysepunktet for en lengre periode, så kjører klærne og bedding gjennom en varm tørketrommel vil desinfisere dem som vil Klesrens.

•Bruk riktige produktene å drepe sengen avlyttinger. Det er insektmidler merket for bruk mot Veggdyr og noen som kan brukes på madrasser. Noen av disse inkluderer: Malathion 57 prosent EL flykte/Dragnet FT, Delta støv, Allethrin, hvile SC, Resmethrin, Tempo 2, Tempo 0,1 prosent støv, Tempo 20 WP og Drione støv. Les alle etiketter før du bruker insektmidler og bare bruke de på madrasser som er merket for denne bruken. Behandle alle områder der Veggdyr skjule og lett spray madrasser slik at alle sømmer, dusker og kaster er trengt. Tillat behandlet rom og madrasser å lufte ut i flere timer før de.

•Prevention av Veggdyr innebærer Husk skadedyr ikke er tatt inn i et hus ved å haiker i eller på noe. Inspiser grundig alle sengetøy og møbler kjøpt før bringe den inn i huset. Bruk sealable vinyl eller plast madrass dekkplater å holde bugs og å fange og sulte noen allerede inside. Veggdyr kan live opp året uten fôring, vedvarende og pasient. Pass på at det er ingen ville fugler eller dyr hekker i eller rundt i huset som Veggdyr vil feed på andre dyr som mennesker. Hvis noen kommer inn i huset reiser mye, kontrollere alle kofferter, klær, sko og eiendeler for angrep og holde et øye på noen rom å fange skadedyr før de sprer seg. Når du reiser, sjekk rom nøye for bedbug infestations før bringe elementene i den. Inspisere varene kommer ut av lagring så godt. Bedbug problemet er økende i dette landet som de blir funnet i flere og flere bedrifter som kinoer, hoteller, fly og skoler. Å vite hvordan å identifisere behandle for og hindre Veggdyr vil gå en lang vei mot målet om å bli kvitt Veggdyr.Nedenfor ressursene er det linker til andre pest kontroll artikler. Ranger denne artikkelen og noen andre du sjekke ut, takk.Alt innholdet av Aupoet.

Tips og advarsler

  • Når du finner rød kløen welts opp på deg selv eller barn etter waking opp, sjekk for Veggdyr.
  • Profesjonell exterminators er det beste alternativet for store angrep og full kontroll.
  • Vær spesielt forsiktig når du besøker andre land der infeksjoner kan være mer alvorlig.
  • Les og forstå alle insektmiddel etiketter før du bruker disse giftige kjemikalier.