Hvordan å identifisere arten av solsikke

January 24

Selv om de fleste malerier og bilder som viser solsikker synes å fokusere på én type blomst, er det faktisk mer enn 80 forskjellige typer solsikker. Noen produsere olje og noen ikke, noen er årlige og noen er flerårig. Noen er svært ønskelig, og noen kan bli invasiv skadedyr når lov til å vokse ukontrollert. Det er noen retningslinjer for å bestemme hvilken type solsikke med varianter i hver art det kan ta flere trinn for å identifisere bare hva slags solsikke kommer opp i hagen.

Instruksjoner

•Become kjent med størrelsen og formen på årlige sunflower som en guide til resten av solsikke familien. Denne felles solsikke er oftest sett i hele verden. stammer kan være mellom 3 og 9 fot høy, mens blomstene seg er mellom 3 og 5 inches tvers. Bladene er små og litt lengre enn blomstene er bredt. Blomster ser ut som store tusenfryd, med en brun center og gule kronblad rundt utsiden. Bak blomsten er en rekke tøffe grønne støttebladene.

•Ta hensyn størrelsen på fullvoksen anlegget. Begge årlige og flerårige solsikker kan nå flere fot i høyden, men hvis fullvoksen anlegget er mellom 1 fot til 1 1/2 fot høy, sunflower er en art av dverg solsikke. Den solfylte smil er en av de vanlige variantene av dverg solsikker, som kan dyrkes utenfor eller som en houseplant.

•Look på størrelsen på blomstene. Hvis daisy-lignende hodene er relativt små - ikke mer enn 3 inches over blomst er sannsynligvis en av typene flerårig solsikker. Disse har mindre blomster og flere blader enn på høye, tykk stilker av ettårige. Noen har utpreget formet blomster; oppblomstringer av Flore-pleno ligne mødre og mangler midten av andre typer solsikker. Av stilkene av prærien sunflower kan nå høyder på opp til 10 fot, mens sumpen solsikker har en flat ansikt.

•Look på fargen på kronbladene på sunflower. Vanilla Ice utvalg har tradisjonelle brune sentrum men karakteristiske hvite kronblader. Moonshadow er en veldig, veldig blek gul som grenser til hvite, mens Claret har dype røde kronblader.

•Look på mønster på kronbladene på sunflower. Noen varianter har en tie-farget utseende, og denne ville hjelpe avgjøre hva slags blomster det er. Velvet dronningen er en av de mest karakteristiske mønstret solsikker, med gule, oransje og røde kronblader.