Hvordan å identifisere amerikanske Ginseng

February 5

Amerikanske Ginseng (Panax quinquefolius) er en urteaktig flerårig som er medlem av ivy familien. Det er innfødt til østlige Nord-Amerika, spesielt Ozark og Appalachian regioner i USA. Amerikanske Ginseng var en gang vanlig, men nå er sjeldne i naturen på grunn av sin verdi i urtemedisin. Det er også kommersielt dyrket, spesielt i USA og Kina.

Instruksjoner

•Look på stammen i den amerikanske Ginseng. Den vokser vertikalt kan være opptil to feet tall. Stammen har ikke hår eller grener, og har ca tre blader på slutten.

•Observe bladene av den amerikanske Ginseng. Hvert sammensatte blad består av fem brosjyrer som er utbredt fra hverandre. Disse brosjyrer er 2 1/2 til 6 inches lang og opptil 2 1/2 inches tvers. De er naken med fint taggete tenner langs kantene. To utenfor brosjyrer er betydelig mindre enn tre løpesedler i midten.

•Examine den amerikanske Ginseng umbels. En umbel er en klynge av blomster på korte stilker like lange. Den amerikanske Ginseng har en enkelt umbel på slutten av sentrale stammen. Hver umbel kan være opp til 3/4 tommers over og inneholder 10 til 20 individuelle blomster.

•Study blomster av den amerikanske Ginseng. Blomstene er mer enn 1/8 tommer over og har fem spre kronblad. De er greenish hvite og bloom for ca to uker på forsommeren.

•Kontroller bær av den amerikanske Ginseng. De er røde og om lag 3/4 tommers over. De er rund eller oval, og inneholder vanligvis to frø. Bær av den amerikanske Ginseng erstatte blomstene til høsten.