Hvordan å høste spirer

March 14

Hvordan å høste spirer

Spire er den generelle betegnelsen for noen umodne plante spirer fra et frø. Spirer mange frø er nytes som velsmakende og næringsrik snacks. Spise dem rå å nyte deres naturlige smaken eller stek dem litt for å legge til knase kokte retter. Rosenkål er lett å vokse og høste på kjøkkenbenken. Alt du trenger er litt plass og kjennskap til rett tid for å høste for topp smak og ernæringsmessig verdi.

Instruksjoner

• Vent til de er klare. De fleste korn, nøtter og bønner er klar for innhøsting tre til fem dager etter spiring. Greener, som alfalfa, reddik, wheatgrass, er klar i en til to uker. De fleste rosenkål er klar til å konsumere bare etter at de utvikler sine to første blader og miste sin gule farge.

•Harvest moden spirer gripende dem nær sine topper og wiggling dem gratis planting skuffen, røtter og alle. Hold den andre hånden fast på skuffen for å holde det fra løfting av bordet. Det er sjelden at alle spirer å modnes samtidig. La umodne spirer for senere.

•Plasser spirer i et dørslag og vask dem under rennende vann. Hvis nødvendig, Fjern frø skrog fast til spirer blader. Ofte fjerner en stiv spray vann frø skroget.

•Skjære røttene av planter som vokste i jord.

Tips og advarsler

  • Plasser oppspore spirer i en plastpose og lagre dem i kjøleskapet. Skylling spirer når alle tre dager forlenger levetiden lagring. De fleste spirer holde for sju til 10 dager.
  • Du trenger ikke å fjerne skroget fra linser, erter og de fleste korn.