Hvordan å høste solsikkefrø

January 10

Hvordan å høste solsikkefrø. Solsikker er en av de mest anerkjente blomstene i Nord-Amerika. Spiselige sunflower frø er også en favoritt snack. En del av gleden av å heve solsikker er høstingen frøene. Prosessen er svært enkel, og resultatene er deilig.

Instruksjoner

•Start høsting solsikkefrø rundt tredje uke av September. Et sikkert tegn på at det er på tide å høste frøene er når baksiden av sunflower blir brune og hodet begynner å krølle. Kronbladene vil falle, og frø har sorte striper på dem.

•Early innhøsting av frø oppnås med noen muskler og utnytte ovnen til å tørke solsikkefrø. Fjerne hoder fra sunflower når baksiden av blomsten er en lys gul farge. Bruk et håndkle til å gni frø i en bolle. Suge frøene overnatter i en løsning av kvart kopp salt blandet med en quart vann. Spre frø på en bakervarer ark og stek i ovnen ved 200 grader i tre timer.

•Sunflower frø kan også tørkes mens du fremdeles på hodet. Kutte hodet av anlegget. Bruk solsikke stammen å henge hodet i en garasje eller kaste. Plassere en bag over hodet ta frø som de faller. For å hindre mold tørking, poke hull i posen til å holde frøene ventilert.