Hvordan å høste sennep spinat slik de vil fortsette å vokse

March 22

Hvordan å høste sennep spinat slik de vil fortsette å vokse

Kjent flere navn inkludert asiatiske blader, tendergreens og sennep greener, er sennep spinat (Brassica rapa) en årlig avling som verken en sennep eller en spinat. Det er egne grønnsak som kan høstes i så kort tid som tre uker etter planting. Unge blader er mør og ikke så bitter som eldre seg. Er spist rå som en grønn grønn. Eldre blader, derimot, har mer smak og en tøffere tekstur. De er best kokt som spinat. Uansett hvordan du liker din sennep spinat, kan du høste dem på en måte at du kan høste flere avling fra hver plante.

Instruksjoner

•Stagger plantings av to til fire uker for en lengre innhøsting. Vent å plukke ytre bladene når de 3 til 6 tommene lang å høste dem som unge blader. Også vente på ytre bladene til 12 til 18 tommene lang å høste dem eldre bladene. Du kan høste dem mellom disse stadiene, hvis ønskelig, men smake et blad før man beslutter å spise dem rå eller tilberedt.

•Grasp ytre bladene nær bunnen av stammer og vri å feste dem av anlegget. Du kan også kutte dem av med saks eller beskjæringssakser. Ikke høste indre bladene som fortsatt utvikler hvis du ønsker en kontinuerlig høst. Fortsette å feste ytre bladene når de når ønsket størrelse.

•Skjære hele anlegget av med en skarp kniv når ytre bladene når minst 12 inches høy som en alternativ til høsting en sennep spinat plante. På denne tiden, vil du høste både modne og umodne blader, gode spist rå og tilberedt. La ca 3/4 tommers av anlegget over bakken slik at det kan gi en annen harvest.

Tips og advarsler

  • Ytterste bladene som er gul eller visnet bør fjernes og forkastet.