Hvordan å høste Kiwi frukt

October 17

Hvordan å høste Kiwi frukt

Kiwi vokser på klatring vines, gir ripened frukt i høst. De vokser best i områder der vinteren temperaturer sjelden falle under 10 grader Fahrenheit, som kaldere temperaturer og våren fryser kan hemme fruiting. Drue-sized frukt hardfør kiwi anlegget er klar for innhøsting i midten av høsten, mens større fuzzy Kiwi modnes i sen høst. I områder med tidlig fryser, må Kiwi plukkes før fullstendig modne og modnet av vintreet så fruktene ikke er skadet av frost.

Instruksjoner

•Grasp frukt på en hånd og holde stammen i den andre. Feste frukt fra stammen, fjerner den fra vintreet.

•Skjære åpne en hardfør kiwi i tidlig til midten av September eller en fuzzy kiwi i slutten av oktober. Sjekk fargen på frø. Frukt er klar for innhøsting når frø inni er svart, men de må være modnet videre før du spiser.

•Plasser Kiwi i en åpen plast pose og oppbevare i kjøleskapet. Lagre hardfør Kiwi for inntil to måneder eller uklar Kiwi for opp til seks måneder.

•Overflate modning kiwi før servering. Fjerne den fra kjøleskapet og legge den i en papirpose på disken. Kiwi modnes og bli myk innen to til tre dager.

Tips og advarsler

  • Kiwi kan også være modnet på vintreet hvis vanskelig frost ikke er forventet. La frukten på vintreet til det blir myk og utvikler røde rødme på huden. Bruk fullt ripened kiwi innen tre til fem dager.
  • Plass en banan eller apple i vesken med Kiwi å fremskynde modning når du fjerne dem fra kjøleskapet.