Hvordan å høste honning fra Wild bier

February 1

Hvordan å høste honning fra Wild bier

Europeiske cave malerier foreslår vi begynte høsting bee honning så langt tilbake som 6000 f.Kr. til slutt, erfarne beekeepers begynte bygge spesielle boliger for wild bier og deretter å tiltrekke dem til disse strukturene eller flytte wild bier til fangenskap. Fordi innenlandske bier reise fritt og samle nektar og pollen fra de samme stedene som wild bier, skiller ingen reell forskjell smaken av de to typene honning. Men nyte mange beekeepers utfordringen med å finne og høste honning fra vill bikuber.

Instruksjoner

•Harvest honning når sesongen, tid på dagen og klimaet er ideelt. Høsting tidlig på våren kan du unngå å ta honning bier trenger for mat om vinteren. I tillegg anbefaler webområdet honning behandler Toolkit høsting i midten av tørre, solrike dager å hindre luftfuktighet i å øke honnings fuktighet indeks.

•Ikke en birøkt dress og hjelm før nærmer vill bikube. Husk at jo nærmere du kommer til strukturen, mer aggressiv bier bli.

•Fyll en bee røyker med tørr og fuktig, burnable materiale som kvister, gress, tre sjetonger og avis og tenner med kamper eller en sigarettenner. Pumpe trekkspill ventilen på baksiden av røyker å produsere mer røyk. Lukk lokket av røyker og fortsette å pumpe, kaste røyken ut det lille hullet på toppen av røyker. Fortsette å pumpe røyker når du nærmer strukturen, kaste røyk i nærheten av strukturen, men ikke direkte på den.

•Approach strukturen sakte å unngå varsle bier til nærvær. For elveblest bygget i uthult trær, må du ta med en stige eller forberede å klatre et tre som bærer en pose med samlingen elementene.

•Fjern ytre delene av honeycomb som har en voks cap dekker endene av honning kam cellene. Disse delene av honeycomb tilbyr Best smaker honning, ifølge profesjonell beekeepers. For å høste disse delene av honeycomb, må en taggete kniv til å kutte kammen løs. Profesjonell birøkt verktøyene er også tilgjengelige, men koster betydelig mer enn å bruke en taggete kniv fra kjøkkenet.

•Fargeringer noen leve bier av delen av honeycomb, plassere honeycomb i en plastbeholder og dekke det med lokk for å unngå å tiltrekke bier til honning. Unngå å plassere honning i stål eller aluminium beholder, som egenskapene Sure honning reagerer med slike beholdere.

•Fjern alle rusk fra området og ta alle utstyret med deg mens du sakte forlate området. Sikre du har gått trygg avstand fra strukturen før du fjerner din birøkt dress.