Hvordan å høste frø fra en tobakk plante

May 6

Hvordan å høste frø fra en tobakk plante

Tobakk (Nicotiana) tilhører familien Solanaceae planter, samt en rekke andre planter som inkluderer søtvier, tomater, eggplant, pepper og irske poteter. Det finnes flere typer av tobakk, noen vokst for sine blader, som er tørket og røkt, og andre for deres prangende dekorativ blomstrer. Det er ikke vanskelig å høste frø fra tobakk planter dyrket i hjemmesiden hage, og frøene kan tørket og bevart for planting våren.

Instruksjoner

•Tillat plante noen blomster på en sunn tobakk når blomstene begynner å visne på slutten av sommeren. Sjekk blomster hver dag. Blomster er klar når blomstring faller av og pod - ligger ved foten av blomstring--skrumper og blir tørr og brun. Ikke la blomstrer på anlegget for lang. Hvis de blir for tørr, kan frøene utvist på bakken eller spist av fugler.

•Fjern blomstrer nøye fra Kårstø med snipping dem med saks eller neglene. Dele frø pods og hell frø i en liten papir konvolutt. Unngå å plassere frø i plast. Papir vil gi luftsirkulasjon, holde frøene tørr og forhindre mugg og mugg.

•Seal og etikett konvolutten. Merk av anlegget, fargen på blomster og datoen for innhøsting. Inkludere spesiell planting retninger eller informasjon som vil hjelpe når du planter frøene tobakk våren. Lagre frø i en mørk, kjølig, godt ventilert sted til våren planting tid.

Tips og advarsler

  • Hvis du er bekymret for at tobakk frøene kan tørke og faller til bakken når du ikke ser, vikle et stykke netting rundt blomstrer. Hvis frø pod deler, frø vil bli utvist til nettingen og frø går tapt ikke.