Hvordan å høste druer høsten

January 2

Hvordan å høste druer høsten

Å vite når druene plukke er det første viktige steget i høstingen prosessen. Selv om de kan synes moden, ta smakstest første å sikre de er søte og klar til å spise. Dette er viktig fordi i motsetning til mange andre frukter som bananer, druer ikke fortsetter å modne når de er plukket. En moden drue er i full størrelse og gir litt å ta, og bør være søt og full på smaken.

Instruksjoner

Handpicking

•Grapes kan plukkes for hånd. Innhøsting bruker skarp saks eller en kniv til å fjerne klynger for druer fra vintreet. Saks skal velsmurte og burde passe plukkerens hånd proporsjonalt for å unngå unødvendig belastning. Dra klyngen fra vintreet og med den andre hånden, klippe den av med saks, slik at en bit av stammen å plukke opp klyngen. Druene høstes skal lagres i en flat trekasse eller perforert plastposer.

•Grapes som er vokst spesielt for å lage juice høstes noen ganger mekanisk. Disse maskinene har armer som pivot horisontalt for å dislodge av druer eller bruk vibrerende fingrene for å fjerne druer fra klynger. Drue klynger slipp på et transportbånd belte som flytter dem til en nærliggende traktor bærer en stor kasse. Mens mekaniske harvesters kan være nyttig, er de ikke så effektiv som hånd innhøsting hvis vineyard er en bratt skråning.

•Når druene høstes, enten for hånd eller maskin, de skulle føres direkte sollys hvis mulig. Friske druer som er pakket i perforert plast poser vil holde frisk i inntil to måneder i kjøleskap.