Hvordan å høste Broccoli hoder

January 18

Hvordan å høste Broccoli hoder

Frisk brokkoli fra butikken kan være dyrt og smaker ikke så nylig høstet hjemmelaget brokkoli. Denne vegetabilsk er sunt å spise og brukes i mange oppskrifter. Planting brokkoli er bare del av slaget. Du må vite når og hvordan å høste brokkoli. Hvis du venter for lenge, vil brokkoli bolt, betyr hodet har gått til frø. Innhøstingen tid varierer, avhengig av en rekke brokkoli du vokser.

Instruksjoner

•Kontroller broccoli hoder. En måte å fortelle brokkoli er klart for plukking er hvis hodet er fast og tett. Broccoli hoder består av små spiselige blomster, og de bør være tett mot hverandre. Undersøke til utenfor buketter av brokkoli hodet. Hvis personlige knopper er størrelsen på hodet på en kamp, er de klar til innhøsting. Måle hodet. De fleste broccoli hoder måler mellom 4 og 7 inches bredt.

•Examine fargen på florets. Hvis de er mørk grønn i fargen er klar. Hvis noen buketter har et snev av gul, betyr det hodet er om å bolt. Disse hodene må høstes umiddelbart.

•Skjære brokkoli hodet av anlegget med en skarp kniv. Ikke klipp rett under buketter, men mål ned 5 inches eller mer nedenfor hodet. Når kutte hodet av anlegget, klippe den rent i en rask cut. Ikke så det fordi dette skader anlegget og kan forårsake sykdom å sette i. Brokkoli stilker er kuttet lang å oppmuntre den side-skudd til å vokse til god størrelse buketter.