Hvordan å holde vannet i en oppblåsbar bassenget klart

October 24

Hvordan å holde vannet i en oppblåsbar bassenget klart

Et svømmebasseng som er skikkelig stelt forblir rene og trygge for svømmere. Et basseng krever regelmessig støvsuges og kjemiske behandlinger å holde vannet klart og sunn. Regelmessig rengjøring av bassenget i bunnen holder rusk og andre stoffer fra clouding bassenget eller flekker bassenget duken. Støvsuging er utført med utstyr som kommer med bassenget eller en vannslange gjennom tilbake siphoning. Periodiske kjemiske programmer eliminere eventuelle avfall eller forurenser i bassenget. De mest vanlige kjemikaliene som brukes til å eliminere avfall i bassengene er klor og algaecide.

Instruksjoner

•Rengjør bassenget bunnen gjennom støvsuging. Montere støvsuges utstyret som fulgte med bassenget eller få et vann slange. Prime vakuum eller starte slangen tilbake siphoning og kjøre den over bassenget bunnen. Fokusere vakuum eller slange på områder som inneholder rusk. Flytt over bassenget bunnen før alle rester er fjernet fra puljen.

•Shock bassenget med klor behandling. Bruk riktig mengde sjokk som anbefales på det sjokket etiketten. Pre oppløse klor sjokk ved å blande den med vann i en 5-gallon bøtte. Hell blandingen i bassenget vann langsomt og la sjokket helt oppløses i bassenget. Vente fem til seks timer etter at en sjokk behandling før svømmere i bassenget.

•Apply en algaecide til bassenget. Flytte rundt ytterkanten av bassenget og hell i den anbefalte doseringen av algaecide. Vente to til tre timer etter at en algaecide behandling før svømmere i bassenget.

Tips og advarsler

  • Bruk beskyttelse ved håndtering av kjemikalier.
  • Aldri blande forskjellige typer pool kjemikalier. Vent minst en time mellom kjemiske applikasjoner.