Hvordan å holde støv unna lenger

July 11

Hvordan å holde støv unna lenger

Støv er en av fiender av et rent hus, og uansett hva du gjør, det synes alltid å gå tilbake. Hvis du lider av allergi eller pusteproblemer, kan har for mye støv rundt være skadelig for helsen. Heldigvis er det flere ting du kan gjøre for å holde støv ut av hjemmet lenger. Trikset er å finne måter å forebygge og fjerne støv før har en sjanse til å bosette seg.

Instruksjoner

•Spør folk å fjerne sine sko før inn i ditt hjem. Støv spores i på Skosåler. Hvis du foretrekker ikke å be folk til å gå barbeint, gi matter utenfor alle dører i ditt hjem for folk å tørke føttene på før.

•Bruk kvalitet filtre i ovnen og klimaanlegg. Billige glassfiber filtre hindre ikke fine partikler av støv fra passerer gjennom, slik at støv å strø i hele hjemmet. Velg et filter med høyest MERV (mener effektivitet rapportering verdi) rating som ovnen din kan håndtere. Erstatte filteret regelmessig ifølge produsenten anbefalinger.

•Humidify ditt hjem hvis du bor i et tørt område. Tørr luft oppretter statisk elektrisitet, som tiltrekker seg støv. Prøv å opprettholde en fuktighet 40 til 50 prosent. Kjøpe en hele huset luftfukter som festes til ovnen, eller bruke en bærbar luftfukter i ditt hjem.

• Kjør en luftrenser hjemme. Bruk en fan-drevet purifier fjerne og fange støv før har en sjanse til å bosette seg. Dette er spesielt viktig hvis du har pusteproblemer.

•Tørk støv med en rengjøring fille eller en mikrofiber støvkost, snarere enn benytter en fjærkost. Fjær støvkluter punktdiagram støv, som sender den til luften, bare for å bosette seg igjen i ditt hjem. Mikrofiberkluter tiltrekke seg og holde støv. Når du vasker dette, ikke bruk en tørketrommel ark, fordi det reduserer muligheten for mikrofiber å samle støv.

•Rengjør din kanaler. Leie en profesjonell bedrift å rense din oppvarming og nedkjøling vents for å fjerne oppsamlet støv. Dette kan gjøres tidsskriften vil gå en lang vei mot rense luften i hjemmet ditt. Hvis du velger ikke å ansette en profesjonell å rydde din kanaler, kan du fortsatt rene med vedleggene sugeslange inne hver ventil åpning.

•Vacuum regelmessig for å hindre støv blir hisset opp i luften går rundt. Ta tepper utenfor riste eller slå dem regelmessig for å fremme fjerne støv.