Hvordan å holde rynker av bukser mens iført dem

December 28

Hvordan å holde rynker av bukser mens iført dem

Rynker er et faktum av livet; med mindre du er svart arbeid som en utstillingsdukke, buksa vil være i bevegelse, og når de er i bevegelse, rynker bak hodet crinkly. Mens mote aficionados tider omfavne crinkle - spesielt i sengetøy eller sommerlig chinos, en liten rynke gir din ensemble en bekymringsløs pop - rynker sikkert flatere ikke elegant stiler eller formelle saker. Å holde rynker vises på buksa som du ha dem Etterlyser en flergrenede tilnærming som starter med smart hvitvasking og fortsetter under daglige slitasje.

Instruksjoner

•Bruk bukser som passer deg riktig. Don bottoms som sitter på midjen i stedet for å falle om hoftene, og unngå en posete sete eller skrittet. Kontroller at buksa hem faller rett oppå foten i stedet for bunching rundt sko. En ordentlig hjelper buksa unngå bunching eller strekke under slitasje, som igjen hindrer rynker vises.

•Launder buksene med rynke forebygging i tankene. Pack din maskin laster løst, legge om en kopp hvit destillert eddik til vask din skyll syklus og kaste i noen tennisballer å lo klær i tørketrommelen. Disse teknikkene ikke bare hjelpe fjerne rynker fra din duds, de slappe av stoffet for å avverge rynker under daglig slitasje.

•Spray buksene med et tynt lag av stivelse eller stoff slutte spray, per produsentens instruksjoner før du stryke buksa å øke sin skarphet og styrke deres evne til å holde formen hele dagen. Gå med tunge stivelse for jeans, naturlig bomull og sengetøy og stoff Fullfør spray for blander, stramt vever og polyesters.

•Apply en rynke releaser til buksa før bærer dem, da disse varierer etter merke, følg produsentens instruksjoner for programmet. Rynke releasers ikke bare fjerne rynker, de hjelpe avverge dem under slitasje av holder stoffet fiber på plass. Releasers tjene som et alternativ til stivelse, tilbyr et mer fleksibelt hold.

•Give buksene en svak oppadgående trekke, bringe dem opp noen inches ved å trekke fra låret, før du setter deg ned. Dette lille trikset - spesielt viktig for menn--hindrer buksene rynker rundt knærne.

•Hold kjølig og tørt i løpet av dagen. Varme og fuktighet føre rynker, som de svekke hydrogen båndene som holder stoff fiber i stedet. Bære en paraply hvis det er en mulighet for regn, og unngå spesielt fuktig situasjoner. For å unngå svette og Krølling, få fra stolen noen få minutter på fuktige dager og gå rundt litt å holde rynker fra innstillingen i. Stick med tekstilmaterialer som Lin eller bomull blander å motvirke svette.

Tips og advarsler

  • For optimal rynke forebygging, Velg et press-resistente stoff, som bomull med elastine. Eller velg velprøvde dyr fibre som alpaca, kasjmir eller ull å øke buksa rynke-motstand.
  • Les og følg alle instruksjonene eller advarsler produsentene rynke releasers eller spray stivelse. For å hindre potensielle flekker eller skade, spesielt oppmerksom på hvilke typer stoffer produktene faller.