Hvordan å holde ormer av brokkoli

September 20

Hvordan å holde ormer av brokkoli

Kål ormen er en vanlig plage av brokkoli anlegget. Disse ormer er larvae av kål møll, og de kan forårsake alvorlig skade på anlegget. Larvene bruker bladene av anlegget, og kan også ødelegge brokkoli hodet. For å holde ormer av brokkoli, må du først ødelegge eksisterende befolkningen. Deretter kan du hindre ytterligere angrep.

Instruksjoner

•Kontroller bladene for ormen egg. Sjekk topper og bunner av bladene. Skrape av noen egg du med neglen eller en kjedelig smør kniv.

•Mix en pulverisert insektmiddel som inneholder Bacillus thuringiensis (Bt) med vann i en hage sprøyta, etter anvisningen på pakken. Legge til 2 tsp. av flytende oppvaskmiddel for Bt pinnen å brokkoli.

•Spray brokkoli planter med Bt insektmiddel (det er ufarlig for mennesker og dyr). Nyt topper og bunner av alle bladene og spray brokkoli hodene til de dryppe. Vente tre dager for ormer å dø ut.

•Stasjon en hage eierandel i jorden 4 inches ved siden av hver brokkoli. Drapere anlegget og innsatsen med landbruket fleece eller finmasket nett. Anchor nettingen til jord ved å plassere små steiner på kantene. Den fleece eller netting vil holde voksen møll fra plantene slik at de ikke kan legge ytterligere egg, men vil la i sollys, og at luften kan sirkulere.